to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:57 | 03.10.2013

Κοινωνία

Σε εξέλιξη η μεταγωγή Μιχαλολιάκου, Λαγού, Πατέλη και ανθυπαστυνόμου στον Κορυδαλλό - Συνεχίζεται η απολογία Παππά

«Θα κατέβουμε στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν», δήλωσε φθάνοντας τον ανακριτή ο βουλευτής Χρήστος Παππάς.Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρονται αυτή τη στιγμή ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι απο τους ανακριτές και τους εισαγγελείς.




Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά την αποχώρησή του απο τα δικαστήρια της Ευελπίδων τα ξημερώματα, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του.

Στις εγκαταστάσεις των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρονται αυτή την ώρα με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Γιάννης Λαγός, ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι από τους ανακριτές και τους εισαγγελείς.

Η λεωφόρος Αλεξάνδρας παραμένει προς το παρόν αποκλεισμένη για την ασφαλή μεταφορά τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης αυτή την ώρα και η απολογία του Χρήστου Παππά, ο οποίος παρουσιάστηκε στον ανακριτή στις 13:00. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων την κατηγορία του «υπαρχηγού εγκληματικής οργάνωσης».

Ο Χ. Παππάς είναι ο τελευταίος εκ των συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παρουσιάζεται ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Φθάνοντας στην Ευελπίδων φώναξε προς τους δημοσιογράφους ότι «η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν».

Πηγή: kathimerini.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)