to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:44 | 12.08.2013

Πολιτική

Σ. Κοντονής: Η κατηφόρα θα σταματήσει από την κυβέρνηση της Αριστεράς

Συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τους κατοίκους των νέων εργατικών συνοικιών


Ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε στις 10 Αυγούστου με κατοίκους των νέων εργατικών κατοικιών στη πλατεία της περιοχής τους προκειμένου να συζητήσει τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι πολίτες των εργατικών κατοικιών εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την φορομπηχτική πολιτική της δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αφού τα χαράτσια και οι φόροι αυξάνονται, οι υποχρεώσεις για τα δάνεια για τις κατοικίες που τους έχουν παραχωρηθεί, συνεχίζουν να υφίσταται και γενικότερα το κόστος ζωής μεγεθύνεται σε βαθμό που δεν μπορούν να επιβιώσουν. Ταυτόχρονα οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται δραματικά, οι μορφές εργασίας ελαστικοποιούνται ακόμη περισσότερο και γίνονται απάνθρωπες  ενώ η ανεργία καλπάζει ιδιαίτερα στους νέους και στις γυναίκες.

Ο βουλευτής Ζακύνθου τους ανέφερε ότι αυτή η άδικη πολιτική της κυβέρνησης που από τη μια εξαθλιώνει τα φτωχά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τους πλούσιους και τους ξένους τοκογλύφους, είναι ταυτόχρονα και αναποτελεσματική. Συνεχίζοντας είπε ότι αυτός ο κατήφορος για την χώρα θα σταματήσει από μια κυβέρνηση της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα καταργήσει τα μνημόνια, θα επαναδιαπραγματευθεί τις δανειακές συμβάσεις της χώρας με την προοπτική την διαγραφή του μεγαλύτερου χρέους και θα ξεκινήσει την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με μοχλό τις δημόσιες επενδύσεις. Στο τέλος ανάφερε ότι θα είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν από τους πολίτες ενάντια σε αυτή την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)