to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:04 | 18.10.2023

Κοινωνία

Ρόδος: 35χρονη περιέγραψε στιγμές φρίκης που έζησε «φυλακισμένη» στο σπίτι 50χρονου επί 6 χρόνια

Συγκλονίζει η κατάθεση που έχει δώσει στην αστυνομία μια 35χρονη από τη Βουλγαρία για τα όσα πέρασε «φυλακισμένη» μέσα στο διαμέρισμα που την κρατούσε για έξι χρόνια ένας 50χρονος στη Ρόδο.


Μάλιστα, ο ίδιος και στο παρελθόν είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για παρόμοια υπόθεση.

Την 35χρονη αλλοδαπή, έχουν πλέον αναλάβει οργανώσεις που ασχολούνται με κακοποιημένες γυναίκες, ενώ ο 50χρονος Βούλγαρος κρατείται προκειμένου αύριο να προσαχθεί, ενώπιον του ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.
Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι:

Εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα με σκοπό την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση.

  • Παράνομη βία.
  • Σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου κατ’ εξακολούθηση.
  • Παρακράτηση διαβατηρίου άλλου προσώπου.

Έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του η 35χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η 35χρονη είπε, πως γνωρίστηκαν μέσω σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπου της έστειλε αίτημα φιλίας ο 50χρονος και της ζήτησε να έρθει στη Ρόδο ώστε να μείνουν μαζί και να έχουν μία ευτυχισμένη ζωή.

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι πράγματι ήρθε αλλά μόλις πάτησε το πόδι της στο νησί, ο 50χρονος Βούλγαρος της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, την πήρε σε άλλο σπίτι από αυτό που έγινε η σύλληψη κι εκεί έμενε συνέχεια μαζί της.

Η ίδια είπε, πως ουδέποτε υπήρξε κάποιου είδους σχέση μεταξύ τους, όμως 20 ημέρες μετά την άφιξή της στη Ρόδο, ο 50χρονος άρχισε να της πηγαίνει άλλους άνδρες στο σπίτι με τους οποίους την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά.

Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς, πως δεν ήθελε να πηγαίνει μαζί τους, όμως δεν τολμούσε να μην το κάνει καθώς φοβόταν τον 50χρονο. Ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της 35χρονης, ασκούσε και σωματική βία επάνω της (τη χτυπούσε) ιδίως αφού είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 35χρονης, τα έξι χρόνια της παραμονής της στη Ρόδο βρισκόταν κλεισμένη μέσα στο διαμέρισμα του 50χρονου και ήταν συνεχώς κι εκείνος μαζί της, αν και ουδέποτε είχαν την όποια ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Μερικές φορές την έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του ή τη μετέφερε με αυτό σε «πελάτες» σε χωριά της Ρόδου. Για κάθε συνεύρεση ο 50χρονος πληρωνόταν περίπου 25-30 ευρώ, τα οποία και κρατούσε ο ίδιος, ενώ η κοπέλα δεν ελάμβανε ούτε ένα ευρώ, αλλά ούτε και της αγόραζε ρούχα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα που πιθανώς να χρειαζόταν.

Σε ό,τι αφορά τους «πελάτες» αυτοί ανέρχονται σε περίπου δέκα την εβδομάδα, όπως είπε η 35χρονη, ενώ κάποια στιγμή – δήλωσε- ότι είχε μείνει έγκυος και με αγωγή που ακολούθησε απέβαλε, γιατί ο 50χρονος δεν ήθελε να το κρατήσει.

Αρνείται τις κατηγορίες ο κατηγορούμενος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος από τη Βουλγαρία αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και, προανακριτικά έχει ισχυριστεί ότι διέμεναν μαζί με την 35χρονη γιατί είχαν σχέση, αλλά και πως ήταν κοινή η απόφαση να μην κρατήσουν το μωρό, όταν η αλλοδαπή έμεινε έγκυος.

Σε κάθε περίπτωση αναλυτικά εξηγήσεις αναμένεται να δώσει αύριο στον ανακριτή της Ρόδου.

Πηγή: Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)