to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:04 | 08.03.2015

Πολιτική

Η Ρ. Καλφακάκου νέα επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη»

Μετά και την εκλογή του ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Τ. Μηταφίδης κατέθεσε την παραίτησή του από την θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη». Ως νέα επικεφαλής ορίστηκε η η δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, πανεπιστημιακός, Ρία Καλφακάκου.


Ολόκληρη η ανακοίνωση:
 

Την παραίτηση του από την θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», μετά και την εκλογή του ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, κατέθεσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης στην ολομέλεια της δημοτικής κίνησης.

Αντικαταστάτης και τρίτος δημοτικός σύμβουλος της κίνησης είναι ο Νίκος Σαμανίδης, ως πρώτος επιλαχών στη λίστα προτίμησης των δημοτικών εκλογών.

Η ολομέλεια ενέκρινε την πρόταση για τον/ την επικεφαλής της δημοτικής ομάδας όπως κατατέθηκε από το Συντονιστικό της κίνησης.

Η δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ρία Καλφακάκου, αναδείχθηκε σε νέα επικεφαλής της «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ σύμφωνα με την απόφαση τα επόμενα δύο χρόνια επικεφαλής θα αναλάβει ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Αβαρλής.

Επίσης εγκρίθηκε ο νέος κανονισμός λειτουργίας της δημοτικής κίνησης. Τα μέλη της κίνησης αντάλλαξαν απόψεις για τον πολιτικό σχεδιασμό και το μέλλον της παράταξης, ενώ για το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η στελέχωση των νέων θεματικών ομάδων και οργάνων.

Στόχος των μελών της «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» είναι η συνέχιση και η ένταση του ελέγχου της διοίκησης του Δήμου, καθώς και η ενίσχυση του προγραμματικού και ριζοσπαστικού της λόγου εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)