to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:00 | 10.01.2018

Πολιτική

«Προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο»: Η απάντηση Πολάκη για την αναβολή στο δικαστήριο

Αν εσύ θεωρείς ότι το καθήκον ενός υπουργού να ορθοποδήσει το ρημαγμένο (από την αφεντιά σας) αυτό κράτος είναι λιγότερο σημαντικό από την αγωγή αποζημίωσης της συζύγου σου, είναι απολύτως κατανοητό γιατί βρίσκεσαι εκεί που είσαι σήμερα», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντώντας στην επίθεση του καταδικασθέντος πρώην υπουργού


Η ανάρτηση του Π. Πολάκη στο facebook:

Η αντίδραση Τσοχατζόπουλου μετά την αναβολή της εκδίκασης της αγωγής που έχει καταθέσει η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, σε βάρος του αναπλ. υπουργού Υγείας

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου διεκδικεί αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για βαρύτατους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε σε βάρος της. Σε δήλωσή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης έπληξε την τιμή και την υπόληψη της συζύγου του και τονίζει ότι «παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:

Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις.

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της, ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.

Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει - ειδικά όταν είναι Υπουργός - , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)