to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:03 | 16.09.2016

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Πώς είδε ο Τύπος τον έλεγχο για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα και του ΚΕΕΛΠΝΟ

Για «στρίμωγμα Στουρνάρα», σχέσεις με την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής, αλλά και κονδύλια 1,6 εκατ. ευρώ του ΚΕΕΛΠΝΟ για ενημέρωση σε σχέση με τον... μεταδοτικό καρκίνο κάνουν λόγο τα σημερινά πρωτοσέλιδα, μία ημέρα μετά την έφοφο των Αρχών στα γραφεία της εταιρίας της Σταυρούλας Νικολοπούλου - Στουρνάρα.


Οι εισαγγελείς διαφθοράς κινήθηκαν με εντολή της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Ράικου και στις αιφνιδιαστικές έρευνες κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικά αρχεία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται για τις οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ.  

«Στριμώχνεται και απειλεί ο Στουρνάρας» σημειώνει στο πρωτοσέλιδό της η Αυγή, αναφέροντας ότι «η ΤτΕ πάγωσε τις χορηγήσεις στην Attica Bank και έθεσε βέτο για 4 συμβούλους».

Η Εφημερίδα των Συντακτών παραθέτει με «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο την είδηση για την «Αιφνιδιαστική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου Στουρνάρα για το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

Η Καθημερινή κάνει λόγο για «Εφοδο με ερωτηματικά» και σημειώνει ότι αυτός έγινε «λίγο πριν η Τράπεζα της Ελλάδας ξηλώσει την διοίκηση της Τράπεζας Αττικής».

Η Δημοκρατία αναφέρει ότι η έρευνα αφορά το 1,6 εκατ. ευρώ διαφημιστικής καμπάνιας «πρόληψης του... μεταδοτικού καρκίνου».

Το «θρίλερ με την Τράπεζα Αττικής» και τον έλεγχο στη σύζυγο Στουρνάρα συνδέει το Έθνος.

Ο Ελεύθερος Τύπος κάνει λόγο για «Αγρια σύγκρουση» με αφορμή την ίδια τράπεζα και στο πρωτοσέλιδό του συνδέει την υπόθεση με την απόρριψη της προτεινόμενης διοίκησης από την ΤτΕ.

Τα Νέα αναφέρονται σε τηλεφώνημα Τσίπρα - Στουρνάρα σε θέμα για το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Η Ναυτεμπορική εκτιμά ότι υπάρχει «Θερμό επεισόδιο Μαξίμου - Στουρνάρα», βασιζόμενη και στην δήλωση της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη ότι «δεν ήμουν εγώ ο στόχος».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)