to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:05 | 09.08.2022

Πολιτική

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης

Ο Δημήτρης Τσιρώνης γεννήθηκε στην Άρτα το 1960, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.


Πέθανε σε ηλικία μόλις 62 ετών ο πρώην βουλευτής Άρτας, Δημήτρης Τσιρώνης.

Ο Δημήτρης Τσιρώνης γεννήθηκε στην Άρτα το 1960, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Επιτέλεσε χρέη Διευθυντού της Γραμματείας του Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας. Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001). Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ την περίοδο 2007 -2009 διετέλεσε βουλευτής Άρτας.

ΠΑΣΟΚ: Πρωτοπόρος στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρώνη, η απώλεια του οποίου αφήνει ένα μεγάλο κενό στη Δημοκρατική Παράταξη.

Ο εκλιπών διετέλεσε βουλευτής Άρτας την περίοδο 2007-2012 και υπηρέτησε άοκνα το δημόσιο βίο ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής.

Βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική του διαδρομή αποτελεί φάρο ήθους και εντιμότητας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για την εκδημία του πρώην βουλευτού Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη.

Κ. Τασούλας: Εργάστηκε με πάθος και αποτελεσματικότητα

Ο κ. Τασούλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη, ο οποίος απεβίωσε νέος, μόλις 62 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη για τη ζωή του. Ο Δημήτρης Τσιρώνης, στη θητεία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (2007-2012) εκτέλεσε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τα καθήκοντά του, ενώ εργάστηκε με πάθος για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούσαν τόσο στην εκλογική του Περιφέρεια την Άρτα, όσο και στην επίλυση προβλημάτων της Ηπείρου.

Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ο. Γεροβασίλη: Ακέραιος πολιτικός, πιστός στις ιδέες του, στις αξίες του, στις αρχές του

Μεγάλη η θλίψη στο άκουσμα του θανάτου του Δημήτρη Τσιρώνη, που έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα, παλεύοντας γενναία σε μια άνιση μάχη.

Ο Δημήτρης ήταν ένας ακέραιος πολιτικός, πιστός στις ιδέες του, στις αξίες του, στις αρχές του. Πάνω απ’ όλα όμως ήταν ένας αξιοπρεπής, σεμνός, ανήσυχος και ανοιχτός στους άλλους άνθρωπος, που με τίμησε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του, συνοδοιπόρος στις συζητήσεις μας, στις κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς μας για τα τεκταινόμενα στον τόπο.

Δημήτρη, η απώλειά σου είναι μεγάλη αλλά θα μείνεις ζωντανός στη μνήμη μου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους αγαπημένους του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)