to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:31 | 24.04.2021

Αθλητισμός

Πέμπτη φορά χρυσός στην Ευρώπη ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για πέμπτη φορά το χρυσό στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει ιστορία στη γυμναστική. Ο θρύλος των κρίκων στην επιστροφή του στους αγώνες θριάμβευσε ξανά καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά στην καριέρα του. Ο Ελληνας υπερπρωταθλητής πραγματοποίησε το τέλειο πρόγραμμα και κυριάρχησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας. Η προσπάθειά του βαθμολογήθηκε από τους κριτές με 15,400 βαθμούς και ουδείς εκ των αντιπάλων του μπόρεσε να τον πλησιάσει.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το Μονπελιέ το 2015, τη Βέρνη το 2016, το Κλουζ το 2017 και τη Γλασκώβη το 2018, κάνει επίδειξη δύναμης και στη Βασιλεία στέλνοντας παράλληλα μήνυμα και ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας. Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο θα χρειαστεί μια προσπάθεια που θα βαθμολογηθεί με περισσότερους από 15,333 πόντους.

«Ένας πραγματικός θρύλος για τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια για το 5ο ευρωπαϊκό χρυσό στον Λευτέρη Πετρούνια», δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας για τον Λ. Πετρούνια.

Συγχαρητήρια στον Λ. Πετρούνια από τον τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Θάνο Μωραΐτη

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βασιλεία.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας. Συγκεντρώνοντας 15,400 βαθμούς, αναδείχθηκε για πέμπτη φορά στην πορεία του πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους - και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του.

Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, επέστρεψε στην ενεργό δράση και έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος αθλητής είναι.

Γράφει ιστορία στην ελληνική και παγκόσμια ενόργανη γυμναστική και δίνει σε όλους μας ένα σπουδαίο παράδειγμα υπομονής και επιμονής προς τη νίκη,» έγραψε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Θάνος Μωραΐτης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)