to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:10 | 17.06.2017

Πολιτική

Σήμερα η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα, Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 11:00, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Κολωνού & Λεωνίδου 16-18, 3ος όροφος.


Στο πλαίσιο της διαδικασίας ανασυγκρότησης των Τμημάτων της Κεντρικής Επιτροπής, το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε πανελλαδική συνδιάσκεψη σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 11:00, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Κολωνού & Λεωνίδου 16-18, 3ος όροφος.

Οι συντρόφισσες που ενδιαφέρονται να στηρίξουν την αναδιοργάνωση του τμήματος και επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση των θέσεων και προτάσεων του κόμματος στα θέματα φεμινιστικής πολιτικής/φύλου, καλούνται να συμμετέχουν στη συνδιάσκεψη και να εγγραφούν στη λίστα του τμήματος. Στο τέλος της συνδιάσκεψης θα γίνει η ανάδειξη της Γραμματείας του τμήματος σύμφωνα με το καταστατικό (αρθ 20) και τον κανονισμό λειτουργίας των τμημάτων.

Το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/ Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρμοδιότητα να επεξεργάζεται θέσεις που έχουν σχέση με την ισότητα των φύλων και τα γυναικεία δικαιώματα και να τις παρουσιάζει προς διαβούλευση και απόφαση στα αρμόδια όργανα του Κόμματος, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος.

Επίσης, το Τμήμα συνεργάζεται με την ΕΠΕΚΕ Εσωτερικών και Εργατικής Πολιτικής για την υποστήριξη του θεσμικού έργου της, αλλά και γενικότερα του έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα των γυναικείων δικαιωμάτων.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στο Τμήμα μπορείτε να μας στείλετε βιογραφικό σημείωμα στο e-mail της Γραμματείας του Τμήματος.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε.

Η Γραμματεία του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)