to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:09 | 01.03.2016

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Τελευταία ζαριά του κ. Ψυχάρη ενώπιον των εξηγήσεων για τα 57 εκατ. στον εισαγγελέα (βίντεο)

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στη διαπλοκή και το ποιος είναι με τη διαπλοκή φαίνεται» δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.


Ο Πάνος Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι «καθένας κρίνεται από τη διαδρομή, την ιστορία του και τα έργα του» αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του κ. Ψυχάρη που όπως είπε ρίχνει «την τελευταία του ζαριά μπροστά στις εξηγήσεις που καλείται να δώσει στον εισαγγελέα για τα 57 εκατ.». Αναφερόμενος στις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον μεγαλοεκδότη σημείωσε ότι τέτοιες συναντήσεις γίνονταν πάντα, το θέμα είναι αν ανακοινώνονταν, ή όχι.

 
 

Ο υπουργός Ενέργειας υποστήριξε ότι έχουμε μια κυβέρνηση που έχει κάνει σταθερά βήματα στο χώρο της ενημέρωσης ενάντια στη διαπλοκή, με τελευταίο τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και τον έλεγχο στα οικονομικά των καναλιών.

Διαχώρισε τον επικοινωνιακό πόλεμο που είθισται να συμβαίνει συχνά από τα ΜΜΕ, από το καθεστώς διαπλοκής που λυμαίνεται τη χώρα εξηγώντας ότι κατεστημένες δυνάμεις έλεγχαν την ενημέρωση όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς κανένα σεβασμό στους όρους δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι περιλαμβάνει «στις δυνάμεις της διαπλοκής τη Ν.Δ. και τους πολιτικούς της εκφραστές».

Η κυβέρνηση σεβάστηκε απολύτως τις αποφάσεις του ΣΤΕ δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης απαντώντας για την αγωγή της Ελντοράντο Γκολντ. «Ορισμένοι μας ζητούν να πάψουμε να κοιτάμε το δημόσιο συμφέρον. Δεν πρόκειται να το κάνουμε» ξεκαθάρισε ότι η αγωγή της Ελντοράντο αφορά τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη για διάλογο που μετέφερε ενώ όπως υποστήριξε ήταν πολιτικές του εκτιμήσεις.

Για το γήπεδο της ΑΕΚ δήλωσε ότι κανείς δεν λέει ότι δεν θα γίνει το γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αφορούν το περιβάλλον και τη νομιμότητα και οι άδειες που πρέπει να λάβει το γήπεδο για να προχωρήσει η οικοδόμησή του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)