to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:16 | 06.11.2017

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Π. Ρήγας: Όταν μιλάει η ΝΔ για αρίστους να μας πει αν εννοεί «αρίστους» όπως ο κ. Αυγενάκης

Για την υπόθεση Αυγενάκη και τη μομφή που απευθύνει η Νέα Δημοκρατία προς την κυβέρνηση ότι σκανδαλολογεί για να αποπροσανατολίσει μίλησε Στο Κόκκινο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.


Ο κ. Ρήγας μιλώντας στον Νίκο Σβέρκο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη εξήγησε μεταξύ άλλων ότι είναι αστείο να κάνει η ΝΔ τέτοιες κρίσεις. Ανέφερε ότι όταν μιλάει η ΝΔ για αρίστους, «να μας πει αν εννοεί αρίστους όπως ο κ. Αυγενάκης». 

Ενώ τόνισε αναφορικά με τον κ. Ρήγα πως όταν συνομιλεί με εγκληματικές οργανώσεις, αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τη ΝΔ και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Εξήγησε πως βεβαίως και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας όμως πολιτικά όμως υπάρχει πρόβλημα. Έχει κορυφαία πολιτική θέση ο κ. Αυγενάκης και δε μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην παίρνει θέση αλλά να καλύπτει αυτή την κατάσταση. 
 
Ο κ. Ρήγας για την πόλωση με τη ΝΔ και αν αυτό προμηνύει εκλογές εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα εκλογών. «Το λέω ευθέως» τόνισε. Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας, επισήμανε, και έχοντας καταφέρει να έχουμε τελειώσει με το μνημόνιο και άρα να έχουμε πολύ μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας επιλογών.
 
Ο κ. Ρήγας σημείωσε πως η κυβέρνηση θα μείνει αμίλητη. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δίνουμε απαντήσεις στη ΝΔ όταν έχει μια στρατηγική ακόμη και με ψεύτικα νέα όπως έκανε ο κ. Γεωργιάδης το Σαββατοκύριακο με φωτογραφίες ψεύτικες για να εμπλέξει το ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή τι θα θέλατε να κάνουμε; Δεν προκαλούμε εμείς, αλλά δε θα μένει τίποτα αναπάντητο» επισήμανε μεταξύ άλλων.
 
* Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Κόκκινου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)