to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:28 | 02.03.2018

Πολιτική

Π. Ρήγας: Δεν είναι επιλογή μας η ακραία καταστολή (βίντεο)

Στην επικοινωνιακή διαχείριση της βίας από τη Ν.Δ. και το μίνι ανασχηματισμό αναφέρθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας το πρωί στο ΣΚΑΪ


Στην επικοινωνιακή διαχείριση της βίας από τη Ν.Δ. και το μίνι ανασχηματισμό αναφέρθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας το πρωί στο ΣΚΑΪ, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά τη στρέβλωση που επιχειρείται να παρουσιαστεί ότι στη χώρα επικρατεί σκηνικό γενικευμένης βίας με στόχο τον αποπροσανατολισμό από τα σκάνδαλα που έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά.

Σε αντιδιαστολή υπενθύμισε ότι δεν επιδεικνύεται η ίδια αυξημένη ευαισθησία για την βία που προέρχεται από τη Χ.Α. και τις  πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις που η Ν.Δ. δεν καταδίκασε. Κατήγγειλε μάλιστα τη έλλειψη δημοσιογραφικής κάλυψης του βαρύτατου τραυματισμό της δικηγόρου στη δίκη της Χ.Α.  

«Γαργάρα έχουν κάνει τις επιθέσεις της Χ.Α. στη Ν.Δ.» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. ενώ απαντώντας στις ερωτήσεις περί βίας ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι επιλογή η ακραία καταστολή, χρειάζονται άλλοι τρόποι. Είναι σαφέστατη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη βία, καθώς είναι έξω από τη δική μας φύση».

«Απολύτως καλά κάνει τη δουλειά του ο κ. Τόσκας» τόνισε ο κ. Ρήγας προσθέτοντας ότι έχει μειωθεί η εγκληματικότητα στην Ελλάδα και έχουν διαλευκανθεί χιλιάδες υποθέσεις που έμεναν στα συρτάρια για χρόνια.

Η εκπομπή ωστόσο εστίασε στα Εξάρχεια και ο κ. Ρήγας απάντησε ότι υπάρχουν χρόνια προβλήματα τα οποία όμως έχουν περιοριστεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο όπως είπε υπάρχουν ευθύνες σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Σε πλήρη αντίθεση η επαναφορά του δόγματος Σαμαρά περί νόμου και τάξης από τον κ. Αυγενάκη ο οποίος υποσχέθηκε ότι με τη μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ. «ο νόμος και η τάξη θα επιβληθούν».

Ο κ. Ρήγας επισήμανε ότι το δόγμα αυτό έχει εφαρμοστεί τα προηγούμενα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα να καεί η Αθήνα.

Κατ. Μπρ. - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)