to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:06 | 07.10.2019

Οικονομία

Π. Πολάκης: Η λύση ήταν πάντα και συνεχίζει και σήμερα να είναι οι συνεταιρισμοί και η συγκρότηση των αγροτών μας (βίντεο)

Στην παρέμβασή του, ο Παύλος Πολάκης σημείωσε ότι τέτοιες κινήσεις ανανέωσης και εκσυγχρονισμού θα πρέπει να προγραμματιστούν και στον κλάδο της καστανοπαραγωγης


"Η λύση ήταν πάντα και συνεχίζει και σήμερα να είναι οι συνεταιρισμοί και η συγκρότηση των αγροτών μας σε ομάδες παραγωγών" τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, στον σύντομο χαιρετισμό μου στα προχθεσινά εγκαίνια του νέου ηλεκτρο-μηχανολογικού εξοπλισμού του Αγροτικού Ελαιουργικού & Καστανοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Παλαιών Ρουμάτων.

Ιδιαιτέρως στην Κρήτη, που το μέγεθος της παραγωγής δεν είναι τεράστιο σε ποσότητα, ο στόχος για επώνυμα αγροτικά προιόντα μικρής και μεσαίας παραγωγής, με υψηλή ποιότητα και διακριτό χαρακτήρα στην αγορά, είναι μονόδρομος, πρόσθεσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

"Γι αυτό και το φιλτράρισμα και η επιλογή για τα εγχειρήματα αυτά από τους χρηματοδοτικούς φορείς, οφείλουν να συνάδουν με αυτό το κριτήριο. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε κι εμείς το προηγούμενο διάστημα που είχαμε το τιμόνι της χώρας στα χέρια μας..., αφού αιτήσεις γίνονται πολλές κάθε φορά, χωρίς να συντείνουν όλες σε ένα ουσιαστικό, ελπιδοφόρο και βιώσιμο αποτέλεσμα, όπως αυτό εδώ στα Π. Ρούματα !

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα όμως δεν έρχεται από μόνο του. Όλα τα κάνουν οι άνθρωποι ! Έτσι λοιπόν στα Παλιά Ρούματα, η συγκυρία που έφερε παραγωγούς με αυξημένη συνεταιριστική συμπεριφορά και μια ικανή ηγεσία στο τιμόνι του Συνεταιρισμού από το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με την αρωγή της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το προηγούμενο διάστημα, αποτέλεσε συνταγή επιτυχίας.

Ιδιαιτέρως θέλω να σταθώ στον Πρόεδρο Γιώργο Μοτάκη, ένα νέο συνεταιριστικό στέλεχος με όραμα, αλλά κυρίως με σπάνια αναλυτική ματιά για τα πράγματα που καταπιάνεται. Ο Γιώργος αποτελεί πρότυπο για την αγροτική νεολαία στην ύπαιθρο και εγγύηση για να ανοίγουν νέοι ελπιδοφόροι δρόμοι για τους παραγωγούς της περιοχής. Ένα παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι νέοι Συνεταιρισμοί !

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλορίζικος και καλοδούλευτος ο νέος εξοπλισμός!"

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)