to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ομιλία Ομπάμα προπέτασμα στην Εξεταστική!

Στο ραδιοφωνικό σταθμό που ξέρεις απολύτως το τί θα ακούσεις έχουν ξεφύγει κι άλλο μπροστά στην επιτακτική ανάγκη να συκοφαντήσουν όσο περισσότερο γίνεται την σημερινή κυβέρνηση. Σήμερα έφτασαν στο καταπληκτικό συμπέρασμα ότι σκόπιμα η συνεδρίαση της Εξεταστικής της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, που θα εξέταζε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ορίστηκε την ίδια ώρα με την ομιλία του Ομπάμα...


Στο ραδιοφωνικό σταθμό που ξέρεις απολύτως το τί θα ακούσεις έχουν ξεφύγει κι άλλο μπροστά στην επιτακτική ανάγκη να συκοφαντήσουν όσο περισσότερο γίνεται την σημερινή κυβέρνηση.

Σήμερα έφτασαν στο καταπληκτικό συμπέρασμα ότι σκόπιμα η συνεδρίαση της Εξεταστικής της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, που θα εξέταζε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ορίστηκε την ίδια ώρα με την ομιλία του Ομπάμα. Ευτυχώς δεν είπαν το ανάποδο!

Αυτό μάλιστα έγινε σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του ΔΟΛ διότι στην επιτροπή κατέθετε χθες ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για το 1 εκατομμύριο δάνειο που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 με ενέχυρο την κρατική χρηματοδότηση.

Καμιά σημασία δεν είχε για τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους το ότι αντίθετα με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων έχοντας δώσει εγγυήσεις σε διαφορετικές τράπεζες τις ίδιες υποθετικές μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις.

Καμία επίσης σημασία δεν είχε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τις δόσεις σε αντίθεση με τα δύο κόμματα που αναμένεται να εξοφλήσουν, αν βέβαια το κάνουν, τα κόκκινα δάνεια τον επόμενο αιώνα.

Το «αντικειμενικό» τους συμπέρασμα ήταν ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει τότε δάνειο και ότι και η αριστερά έβαλε ενέχυρο (σε μία και μόνο τράπεζα όπως απαιτεί ο Νόμος) την κρατική επιχορήγηση.

Το ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποια άλλα μικρά κόμματα είχαν δικαίωμα να πάρουν παρόμοιο δάνειο μια και το ΠΑΣΟΚ και Η ΝΔ είχαν ήδη ξετινάξει τις τράπεζες τους άφησε παγερά αδιάφορους!

Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι οι συνάδελφοι δεν είχαν καν ενημερωθεί για το ότι η Χρυσή Αυγή λόγω της κατηγορίας που τη βαραίνει δεν παίρνει πλέον κρατική χρηματοδότηση.

Μια ωραία και έγκυρη δημοσιογραφία ξημερώνει καθημερινά στο ΔΟΛ!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)