to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 17.11.2020

Πολιτική

Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ανά την Ελλάδα τιμούν την εξέγερση του '73 (φωτ.)

Oι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ανά την Ελλάδα δίνουν το παρών στη σημερινή ημέρα μνήμης και τιμής στους εξεγερμένους του Πολυτεχνείου, παρά τις κυβερνητικές απαγορεύσεις


 Στιγμιότυπα από τις παρεμβάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ανά την Ελλάδα - η δημοσίευση ενημερώνεται περιοδικά, με τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο κάτω μέρος της δημοσίευσης:

Στην πρώην ΕΣΑ η ΝΕ Πειραιά

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά τίμησε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, καταθέτοντας  λουλούδια στο χώρο των πρώην κτηρίων της ΕΣΑ, στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή, όπου κατα τη διάρκεια της Χούντας κρατούνταν αγωνιστές.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Βουλευτής Πειραιά Θ.Δρίτσας,ο Συντονιστής της ΝΕ Χ.Φωτιάδης,ο επικεφαλής του Πειραιάς για Όλους Ν. Μπελαβίλας,τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Γ. Γενιά, Γ. Καρδαράς,Ε. Σταματάκη και το μέλος της ΟΜ Καμινίων Ε. Γιανούτσου.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Παρα τις προσπάθειες της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη να βάλουν σε "καραντίνα" τις φετινές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, στον Πειραιά, όπως και σε όλη την Ελλάδα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τίμησαν τους αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία. Αντιπροσωπείες της νομαρχιακής Επιτροπής των βουλευτών και των ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά, με τήρηση των μέτρων προστασίας, τίμησαν την εξέγερση στην Αίγινα, στη Σαλαμίνα, στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια, στα Καμίνια. Έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα υπεράσπισης της δημόσιας υγείας, της εργασίας, των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Στη Δυτική Αθήνα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Οργανώσεις Μελών Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με αντιπροσωπείες μελών, στελεχών και βουλευτών, τιμώντας την αντίσταση της νεολαίας και δίνοντας υπόσχεση  αγώνα για να υλοποιηθούν τα αιτήματά της, κατέθεσε στεφάνια και στους επτά Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας, τηρώντας με υπευθυνότητα όλα τα υγειονομικά μέτρα. Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, «παρά τη γενικευμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να μετατρέψει την φετινή επέτειο σε αστυνομοκρατούμενο σκηνικό έντασης, μέσα από την καταπάτηση και του ίδιου του Συντάγματος με την απαγόρευση των συναθροίσεων, εμείς τιμούμε και εμπνεόμαστε από τους αγώνες του λαού μας, αναγνωρίζοντας πως η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν και είναι μια όαση και μία έξαρση ελευθερίας».

Στο Λαύριο

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανατολικής Αττικής:

Τιμάμε την 47η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών κατά της δικτατορίας , τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου και χιλιάδες όσους βασανίσθηκαν, εξορίστηκαν και φυλακίσθηκαν κατά την διάρκεια του αντιδικτατορικού αγώνα.

Η μνήμη είναι αντίσταση και τα μηνύματα του Πολυτεχνείου επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε οδηγούν τους νέους μας.Ο αγώνας για Ελευθερία -Δημοκρατία -κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται......

Από τη κατάθεση στεφάνου της ΝΕ Ανατ Αττικης στο Λαυριο ,στο άγαλμα της «Μάνας του Μακρονησιώτη» με τους βουλευτές μας Π. Σκουρολιακο , Ν. Αθανασιου και τον συντονιστή της Νομαρχιακής Λ.Μπεχράκη Στεφάνι, απέστειλε ο βουλευτής Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος παρέστη στο πλευρό του σ.Αλέξη Τσίπρα στο Πάρκο Ελευθερίας.

Στεφάνι επίσης κατέθεσε αντιπροσωπεία της ΝΕ Ανατ.Αττικής στις ιστορικές φυλακές Ωρωπού.

Στο Γεντί Κουλέ

Βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, επέλεξαν έναν ξεχωριστό χώρο, αυτόν του Γεντί Κουλέ, για να τιμήσουν τη σημερινή επέτειο της 17ης Νοέμβρη.

Τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας, με μάσκες και διατηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελούταν από βουλευτές και μέλη του, βρέθηκε στο χώρο του Επταπυργίου ή διαφορετικά Γεντί Κουλέ, για να τιμήσει τη σημερινή ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου.

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης επέλεξαν το συγκεκριμένο χώρο, κυρίως ως μία συμβολική κίνηση σε έναν τόπο μαρτυρίου. Κρατώντας όλοι ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι και με μήνυμα “Το Πολυτεχνείο Ζει” τίμησαν με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο τη σημερινή ημέρα, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα!

Ο Χρήστος Δουίτσης, συντονιστής της Α’ ΝΕ Θεσσαλονίκης κατέθεσε στεφάνι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, τιμώντας την επέτειο του Πολυτεχνείου, ήρθε σήμερα, σε μία συμβολική κίνηση στον χώρο των πρώην φυλακών Επταπυργίου, που μαρτύρησαν και πολλοί αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα. 47 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τα μηνύματα της εξέγερσης εξακολουθούν να είναι επίκαιρα…  Η φετινή επέτειος έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπέφτει με την απόφαση καταδίκης της φασιστικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματικής οργάνωσης, αλλά έχει και μία ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπέφτει με την πανδημική κρίση αλλά και με ένα κρεσέντο κυβερνητικού αυταρχισμού», όπως γράφει το thes.gr

Στο μνημείο του Μπλόκου της Κοκκινιάς

«Οι αγώνες του λαού και της νεολαίας μας για λευτεριά και κοινωνική δικαιοσύνη είναι διαχρονικοί από το ΕΑΜ έως το Πολυτεχνείο. Συνεχίζουμε και σήμερα. Η εξέγερση του Πολυτεχνειου εμπνέει και οδηγεί και τους αγώνες του σήμερα», τονίζει η ΟΜ Νίκαιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κατέθεσε λίγα λουλούδια στο μνημείο της θυσίας του Μπλοκου της Κοκκινιας τιμωντας την επετειο της εξεγερσης.

Στο μνημείο των ηρώων της Μάχης της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι

«Αποτίοντας φόρο τιμής στην ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, στο μνημείο των ηρώων της Μάχης της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι, ιστορικό χώρο όπου οι οργανώσεις του ΕΑΜ ΕΛΑΣ συγκρούστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές, τον Οκτώβρη του ΄44, τους κατανίκησαν και τους αιχμαλώτισαν», όπως γράφει ο Τρ. Αλεξιάδης, που βρέθηκε στο χώρο, προσθέτοντας: «Πρωτόγνωρες οι συνθήκες, αλλά απέναντι στον σημερινό αυταρχισμό, η ιστορική μνήμη και η σύνδεση των αγώνων του λαού μας απέναντι σε ξένους και ντόπιους τυράννους αποτελεί τον μοναδικό δρόμο δικαίωσης και τιμής του αγώνα του Νοέμβρη.

Στον Κορυδαλλό

«Ο δρόμος του Νοέμβρη, ο δρόμος του αγώνα»: Με συντρόφισσες και συντρόφους καταθέτοντας λίγα λουλούδια στο μνημείο των Ηρώων του Πολυτεχνείου στον Κορυδαλλό, στις περίεργες ημέρες που ζούμε, που επαναφέρουν τα άσβεστα μηνύματα της εξέγερσης και της αντίστασης, γράφει ο Τρ. Αλεξιάδης.

Στο μπλόκο της Καλογρέζας

Ολιγομελής αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας (Ν.Ε.Β.Α.) του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., παρουσία και μελών της Ο.Μ. Νέας Ιωνίας και τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες, βρέθηκε, κατέθεσε στεφάνι και απέτισε φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, στο χώρο του Μνημείου του Μπλόκου της Καλογρέζας, στη Νέα Ιωνία.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης

Την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία αλλά και τους χιλιάδες άλλους που βασανίστηκαν και βίωσαν διώξεις από το καθεστώς της χούντας τιμά και φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου.

Ολιγομελή αντιπροσωπεία του κόμματος, με επικεφαλής τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των νεκρών της εξέγερσης, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Ελευθερίας.

Στην κατάθεση του στεφάνου, μαζί με τους βουλευτές, παραβρέθηκαν στελέχη του κόμματος και μέλη από το Ηράκλειο που συμμετείχαν στην φοιτητική εξέγερση του '73. Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι συνδικαλιστικών παρατάξεων, εκπρόσωπος της Νεολαίας του κόμματος και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Κλαράκης.

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να πέσουμε στην παγίδα τους. Θα συνεχίσουμε κάθε μέρα, με τη στάση μας, την υπευθυνότητα και τους αγώνες μας να θυμίζουμε το μήνυμα της φοιτητικής εξέγερση για Ψωμί, Παιδεία και Ελευθερία. Γιατί ο αγώνας για τη Δημοκρατία δεν χωρά σε καμιά απαγόρευση και καμιά καραντίνα. Συνεχίζεται και θα συνεχίζεται πάντα» τονίζουν σε κοινή τους δήλωση η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, οι βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χάρης Μαμουλάκης, και η ΝΕ  Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Στην Ηλεία

Στη Χαλκιδική

Όπως σημειώνει η ΝΕ Χαλκιδική του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ:

«47 χρόνια μετά και το μήνυμα των ηρώων του Πολυτεχνείου γίνεται σήμερα ακόμη πιο επίκαιρο: ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Προασπιζόμενη τη δημοκρατική Ιστορία του τόπου μας, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την κοινωνική προκοπή, αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Χαλκιδικής από τον Συντονιστή της Στέλιο Παπαματθαίου και τον αναπληρωτή Συντονιστή της Τριαντάφυλλο Πλιάκο, κατέθεσε φόρο τιμής στους ήρωες του Πολυτεχνείου, στο ηρώο του Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Το Πολυτεχνείο Ζει και θα ζει, πρωτίστως μέσα στις καρδιές μας, σαν άσβεστη φλόγα για ένα καλύτερο Αύριο».

Στην Κέρκυρα

«Εμείς, πάντα θα τιμάμε τους ήρωες του Πολυτεχνείου»: Σεβόμενοι το πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, τιμήσαμε τη μνήμη του αντιδικτατορικού φρονήματος των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και την εξέγερση της νεολαίας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία. 47 χρόνια πριν οι εξεγερμένοι φοιτητές ζητούσαν «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία». Σήμερα, τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι «Ψωμί, Παιδεία, Υγεία και Δημοκρατία», όπως αναφέρουν οι Αλέξανδρος – Χρήστος Αυλωνίτης Βουλευτής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Θανάσης Παγώνης Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (Σ.Φ.Ε.Α.),  Ξενοφών Βλάχος – Πολίτης Συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και Σπύρος Σκιαδόπουλος Γραμματέας Οργάνωσης Νεολαίας Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Στα Τρίκαλα

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων, αποτελούμενη από τον γραμματέα Σταύρο Νταούλα, τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τους δύο πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο, τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Λουλέ και Νατάσα Παιδή, καθώς και άλλα μέλη της Ν.Ε, με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες, τίμησε στο χώρο της κεντρικής πλατείας και στο άγαλμα του Στρατηγού Σαράφη, την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στη μνήμη των αγωνιστών που  θυσιάστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία.

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν ένα δημιουργικό πολιτικό ξέσπασμα των νέων της εποχής. Και έτσι έχει μείνει μέχρι σήμερα στη συλλογική μνήμη. Η επέτειος εκείνης της στιγμής, κάθε χρόνο αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέους όλων των μετέπειτα γενιών. Αποτελεί πηγή πολιτικών αναζητήσεων, πηγή διεκδικήσεων για ένα καλύτερο μέλλον και πηγή δημοκρατικών οραμάτων» τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Στην Καβάλα

Αντιπροσωπείες των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας, σε όλους τους δήμους του Νομού, τίμησαν με τρόπο συμβολικό τη μνήμη των νεκρών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αφήνοντας λίγα λουλούδια στα κατά τόπους μνημεία και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, με συναίσθηση της σοβαρότητας της πανδημικής κρίσης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της απαράδεκτης, αντιδημοκρατικής απόφασης της Κυβέρνησης για απαγόρευση συναθροίσεων σε όλη την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η Επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μία διαρκής υπενθύμιση ότι καταστάσεις περιορισμού των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών, θα βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους τον λαό. Τέτοια μέρα είναι πιο επίκαιρα τα συνθήματα "Ψωμί, Παιδεία, Υγεία, Ελευθερία" και "Ποτέ ξανά φασισμός". Τιμούμε τους νεκρούς μας και περιφρουρούμε τη Δημοκρατία μας».

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας τίμησε το Πολυτεχνείο

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτέλεσε κομβικό παράγοντα ανατροπής της τυραννίας, με πρωτοπόρα τη νέα γενιά, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους μαθητές και τις μαθήτριες. Το σύνθημα ψωμί, παιδεία, ελευθερία ήταν η ζωντανή φωνή της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας απέναντι στους δυνάστες.

Φέτος ο εορτασμός δεν μπορεί να είναι μαζικός. Η πανδημία που καταδιώκει την ίδια την ανθρώπινη ζωή και εγείρει δυσκολίες επιβίωσης  σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Η δημόσια υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο. Η μόνη στήριξη του ΕΣΥ, είναι οι ήρωες υγειονομικοί του, που αγωνίζονται καθημερινά με μόχθο για να υπερασπιστούν τη ζωή και τον άνθρωπο.

Η οργάνωση μας σήμερα κατέθεσε στεφάνι στην παλαιά ασφάλεια τιμώντας με συμβολικό τρόπο την σημερινή επέτειο εορτασμού του Πολυτεχνείο», όπως αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας σε σχετική ανακοίνωση.

Στα Γρεβενά

«Τιμούμε σήμερα, με την κατάθεση στεφάνου, όλους τους αγώνες για τα ίδια ιδανικά, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αγώνας για Δημοκρατία και Ελευθερία πρέπει να είναι συνεχής. Ο κίνδυνος ελλοχεύει, κρύβεται πίσω από μονομερής αυταρχικές αποφάσεις, από αποφάσεις που κινούνται στο μεταίχμιο των Συνταγματικών ορίων και σιγά - σιγά δηλητηριάζουν και διχάζουν το λαό. Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες, απαιτείται η προσαρμογή όλων μας σ΄ αυτές, όμως εκπτώσεις σε θέματα Δημοκρατίας και Ελευθεριών με αποφάσεις κερκόπορτες δεν πρέπει να τις επιτρέψουμε», τονίζει η ΝΕ Γρεβενών.

Στη Μαγνησία

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων τιμώντας την  εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα Βογιατζή, τον υπεύθυνο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Δημήτρη Σκαλτσή και τους βουλευτές Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η μνήμη του Νοέμβρη είναι ζωντανή και το μήνυμα του Πολυτεχνείου φέτος πιο επίκαιρο από ποτέ. Με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, τιμήσαμε και φέτος τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού μας, τονίζει η ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Στην Άρτα

«Το Πολυτεχνείο αποτελεί για εμάς πολύτιμη παρακαταθήκη που μας θυμίζει ότι με τη δράση μας μπορούμε να αναμετρηθούμε και να ανατρέψουμε καθεστώτα που μοιάζουν ακλόνητα. Αντλούμε δύναμη και έμπνευση από τον αντιδικτατορικό αγώνα, ιδίως σήμερα που ζούμε την άνοδο του πολιτικού και κοινωνικού αυταρχισμού διεθνώς και στη χώρα μας», τονίζεη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ της Άρτας. Αντιπροσωπεία της  τίμησε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, καταθέτοντας λουλούδια στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην κεντρική πλατεία της Άρτας. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ Βασίλης Τσίρκας, ο συντονιστής της ΝΕ Ιωσήφ Γκίκας και τα μέλη της ΝΕ Γιώργος Καρέζος, Αγλαΐα Νάτσικα και Γιώργος Αθανασούλας.  

Στη Ρόδο

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, με επικεφαλής το Βουλευτή Δωδεκανήσου Νεκτάριο Σαντορινιό, το Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου Αντώνη Αποστολίδη και το Συντονιστή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου Γιώργο Τόππο, προχώρησε σε κατάθεση στεφάνων τιμώντας σήμερα, 17 Νοέμβρη, τη συμπλήρωση σαράντα εφτά χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)