to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:59 | 13.06.2013

Κοινωνία

Oι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Παντείου για την ΕΡΤ

Απόφαση Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Παντείου


Μας λένε πως κλείνουν την ΕΡΤ για να εξοικονομήσουν πόρους για να τους διαθέσουν στα νοσοκομεία και τα σχολεία. Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που προσπαθούν τόσο καιρό να μας πείσουν πως τα σχολεία και τα νοσοκομεία δεν έχουν κενά!

Μας λένε πως κλείνουν την ΕΡΤ για να μην πληρώνουμε το «χαράτσι» των 5 ευρώ υπέρ της. Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας λένε πως το χαράτσι της ΔΕΗ είναι απαραίτητο και επωφελές!

Μας λένε πως κλείνουν την ΕΡΤ γιατί έχει γίνει άντρο αναξιοκρατίας. Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της δημόσια διοίκησης της χώρας όλα τα προηγούμενα χρόνια, που βάζανε την ΕΡΤ να ακριβοπληρώνει διάφορους ευνοούμενούς τους ως παρουσιαστές και συμβούλους, και έχουν προϊστάμενο πρωθυπουργό αυτόν που ως υπουργός πολιτισμού είχε γεμίσει το Μουσείο της Ακρόπολης με υπαλλήλους από την εκλογική του περιφέρεια!

Μας λένε πως κλείνουν την ΕΡΤ όχι για να δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στα ιδιωτικά κανάλια που στηρίζουν τη δολοφονική τους πολιτική, αλλά διότι η ΕΡΤ στοιχίζει εκατομμύρια στον ελληνικό λαό. Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κανονίζουν να πάρει το MEGA δάνειο δεκάδων εκατομμυρίων από τις τράπεζες που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί από τα χρήματα και το αίμα του ίδιου του ελληνικού λαού!

Μας λένε πως κλείνουν την ΕΡΤ για να την αναδιοργανώσουν. Ε λοιπόν, ο λαός θα κλείσει την κυβέρνησή τους για να αναδιοργανώσει την ίδια του τη ζωή!

Η τρικομματική κυβέρνηση, υλοποιώντας την πολιτική που έχει συμφωνήσει με την Τρόικα, την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, του τσακίσματος μισθών, συντάξεων, δικαιωμάτων, την πολιτική εκχώρησης κάθε πεδίου κερδοφορίας στο μεγάλο κεφάλαιο, την πολιτική κατάργησης όλων των κατακτήσεων των κοινωνικών αγώνων του τελευταίου αιώνα, την πολιτική που προωθούν και εφαρμόζουν το ΔΝΤ και η ΕΕ, προσπαθεί να καταργήσει την ΕΡΤ. Τα όποια λάθη υπήρξαν στην δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση δεν μπορεί να αποτελούν αιτία για αυτήν την εξέλιξη. Μας κοροϊδεύουν, προσπαθούν ξανά να μας διχάσουν. Δεν θα τους περάσει! Εμείς, τα μέλη του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων Παντείου είμαστε εδώ, στην ΕΡΤ, στη Γενική Απεργία και όπου αλλού χρειαστεί για να τους ρίξουμε. Δεν είμαστε εδώ για να στηρίξουμε απλώς τον αγώνα της ΕΡΤ. Είμαστε εδώ για να οργανώσουμε μαζί σας τον κοινό μας αγώνα. Για να σταματήσουμε την κατάθλιψη, τις αυτοκτονίες, την εξορία της μετανάστευσης. Για μια ζωή ελεύθερη κι ωραία! Για την Ιστορία του λαού μας και για το μέλλον του!

Κάτω η κυβέρνηση, έξω η Τρόικα!

Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων Παντείου

Η παρέμβαση:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)