to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:17 | 10.11.2014

πηγή: Ναυτεμπορική

Πολιτισμός

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, από την ιστοσελίδα της "Ναυτεμπορικής"


 Προετοιμασίες για τη σύνοδο κορυφής της ASEAN. Μία γυναίκα ποτίζει τα λουλούδια σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Νάι Πι Τάου στη Μιανμάρ. Ηγέτες της  Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) και άλλων κρατών θα συναντηθούν αυτή την εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Μιανμάρ, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής της ASEAN. Στη σύνοδο θα μεταβεί και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Μία γυναίκα ποτίζει τα λουλούδια σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Νάι Πι Τάου στη Μιανμάρ. Ηγέτες της  Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) και άλλων κρατών θα συναντηθούν αυτή την εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Μιανμάρ, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής της ASEAN. Στη σύνοδο θα μεταβεί και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

 Εκδήλωση για τον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης του τσίπουρου . Μία γυναίκα συμμετέχει στην αναπαράσταση της παραδοσιακής παραγωγής μούστου στα Τρίκαλα, την Κυριακή 9 Νοεμβρίο. Η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος τη μουσικοχορευτική λαογραφική εκδήλωση για την παραδοσιακή παραγωγή μούστου και την απόσταξη του τσίπουρου με τον τίτλο «Με τσάμπουρα και μούστο».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Μία γυναίκα συμμετέχει στην αναπαράσταση της παραδοσιακής παραγωγής μούστου στα Τρίκαλα, την Κυριακή 9 Νοεμβρίο. Η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος τη μουσικοχορευτική λαογραφική εκδήλωση για την παραδοσιακή παραγωγή μούστου και την απόσταξη του τσίπουρου με τον τίτλο «Με τσάμπουρα και μούστο».

Ηλιοβασίλεμα στη Νέα Υόρκη . Ένας άνδρας φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο τον ποταμό Hudson κατά τη διάρκεια της δύσης του ηλίου στη Νέα Υόρκη.
REUTERS / JOHN SCHULTS

Ένας άνδρας φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο τον ποταμό Hudson κατά τη διάρκεια της δύσης του ηλίου στη Νέα Υόρκη.

 Συνάντηση Σι Τζινπίνγκ - Σίνζο Άμπε. Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ (δεξιά) ανταλλάσσει χειραψία με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους  στο Μέγαρο του Λαού στο Πεκίνο, στο περιθώριο του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC). Οι δύο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της Ασίας, οι σχέσεις των οποίων έχουν ψυχρανθεί από το φθινόπωρο του 2012 εξαιτίας εδαφικών αμφισβητήσεων στη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, δεν είχαν πραγματοποιήσει σύνοδο κορυφής εδώ και σχεδόν τρία χρόνια.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ (δεξιά) ανταλλάσσει χειραψία με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους  στο Μέγαρο του Λαού στο Πεκίνο, στο περιθώριο του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC). Οι δύο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της Ασίας, οι σχέσεις των οποίων έχουν ψυχρανθεί από το φθινόπωρο του 2012 εξαιτίας εδαφικών αμφισβητήσεων στη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, δεν είχαν πραγματοποιήσει σύνοδο κορυφής εδώ και σχεδόν τρία χρόνια.

Τα θρυλικά Τράμπαντ επέστρεψαν στους δρόμους του Βερολίνου. Το πρώτο αυτοκίνητο Τράμπαντ (Trabi), που πέρασε τα σύνορα πριν από 25 χρόνια, διέσχισε την Κυριακή το πρώην συνοριακό σημείο διέλευσης Ullitz, από τη Σαξονία στη Βαυαρία. Στους δρόμους του Βερολίνου επέστρεψε το Τράμπαντ, το εμβληματικό αυτοκίνητο του κομμουνιστικού καθεστώτος, με αφορμή την 25η επέτειο από την πτώση του Τείχους.
EPA / IGOR PASTIEROVIC

Το πρώτο αυτοκίνητο Τράμπαντ (Trabi), που πέρασε τα σύνορα πριν από 25 χρόνια, διέσχισε την Κυριακή το πρώην συνοριακό σημείο διέλευσης Ullitz, από τη Σαξονία στη Βαυαρία. Στους δρόμους του Βερολίνου επέστρεψε το Τράμπαντ, το εμβληματικό αυτοκίνητο του κομμουνιστικού καθεστώτος, με αφορμή την 25η επέτειο από την πτώση του Τείχους.

Ζημιές από τη φωτιά στoν ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Θερμικό φορτίο με υψηλές θερμοκρασίες παρουσιάζεται πλέον στον χώρο της 4ης μονάδας, στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Πτολεμαΐδας, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες πρωί της Κυριακής σε καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Στο σημείο παραμένουν για προληπτικούς λόγους τέσσερα οχήματα με 13 πυροσβέστες. Με το πρώτο φως της ημέρας έγινε και η πρώτη αποτίμηση της ζημιάς που προκλήθηκε. Ο τομεάρχης λειτουργίας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας Ανέστης Κεφαλάς δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι υπήρξε ολική καταστροφή των θαλάμων ελέγχου της 3ης και 4ης μονάδας, οι οποίοι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.
EUROKINISSI / ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Θερμικό φορτίο με υψηλές θερμοκρασίες παρουσιάζεται πλέον στον χώρο της 4ης μονάδας, στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Πτολεμαΐδας, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες πρωί της Κυριακής σε καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Στο σημείο παραμένουν για προληπτικούς λόγους τέσσερα οχήματα με 13 πυροσβέστες. Με το πρώτο φως της ημέρας έγινε και η πρώτη αποτίμηση της ζημιάς που προκλήθηκε. Ο τομεάρχης λειτουργίας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας Ανέστης Κεφαλάς δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι υπήρξε ολική καταστροφή των θαλάμων ελέγχου της 3ης και 4ης μονάδας, οι οποίοι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Βομβιστικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν . Άνδρες της αστυνομίας του Αφγανιστάν ελέγχουν το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ. Βομβιστικές επιθέσεις σημειώθηκαν σε τρεις πόλεις στο ανατολικό Αφγανιστάν -μεταξύ των οποίων και η Καμπούλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 αστυνομικοί.
EPA / HEDAYATULLAH AMID

Άνδρες της αστυνομίας του Αφγανιστάν ελέγχουν το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ. Βομβιστικές επιθέσεις σημειώθηκαν σε τρεις πόλεις στο ανατολικό Αφγανιστάν -μεταξύ των οποίων και η Καμπούλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 αστυνομικοί.

Ιστορική επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στη Σερβία. Ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς (δεξιά) και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα (δεύτερος από δεξιά) κατά την τελετή υποδοχής του στο Βελιγράδι. Ο Αλβανός πρωθυπουργός πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Βελιγράδι, 68 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη Αλβανού ηγέτη στην πρωτεύουσα της Σερβίας.
EPA / KOCA SULEJMANOVIC

Ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς (δεξιά) και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα (δεύτερος από δεξιά) κατά την τελετή υποδοχής του στο Βελιγράδι. Ο Αλβανός πρωθυπουργός πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Βελιγράδι, 68 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη Αλβανού ηγέτη στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Γ. Αγγελοπούλου. Συνάντηση μιας ώρας είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation).
EUROKINISSI / ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Συνάντηση μιας ώρας είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation).

Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινό στο Τελ Αβίβ. Παλαιστίνιος επετέθη με μαχαίρι εναντίον νεαρού Ισραηλινού σε σταθμό του τρένου στο Τελ Αβίβ, τραυματίζοντάς τον σοβαρά πριν συλληφθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ισραήλ. Ο νεαρός Ισραηλινός, ο οποίος είναι περίπου 20 ετών, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν μέλη του ισραηλινού εθνικού κέντρου άμεσης βοήθειας. Η επίθεση σημειώνεται εν μέσω των εντάσεων που καταγράφονται στην ανατολική Ιερουσαλήμ.
REUTERS / FINBARR O'REILLY

Παλαιστίνιος επετέθη με μαχαίρι εναντίον νεαρού Ισραηλινού σε σταθμό του τρένου στο Τελ Αβίβ, τραυματίζοντάς τον σοβαρά πριν συλληφθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ισραήλ. Ο νεαρός Ισραηλινός, ο οποίος είναι περίπου 20 ετών, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν μέλη του ισραηλινού εθνικού κέντρου άμεσης βοήθειας. Η επίθεση σημειώνεται εν μέσω των εντάσεων που καταγράφονται στην ανατολική Ιερουσαλήμ.

Παρκούρ στη Λάρισα. Αθλητής της DFT Parkour Team πραγματοποιεί άσκηση στην πόλη της Λάρισας.
EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ

Αθλητής της DFT Parkour Team πραγματοποιεί άσκηση στην πόλη της Λάρισας.

 Συνεχίζονται οι μάχες. Μέλος των Κούρδων μαχητών ελέγχει με τα κιάλια της περιοχές στην Συρία που ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος.
REUTERS / STRINGER

Μέλος των Κούρδων μαχητών ελέγχει με τα κιάλια της περιοχές στην Συρία που ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)