to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:13 | 27.03.2024

Πολιτική

Ο Καρακούσης «δίνει» τους υπουργούς Μητσοτάκη: «Στην πρώτη κριτική εξεγέρθηκαν» - Το σχόλιο του Χρ. Γιαννούλη

Παρέμβαση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστου Γιαννούλη στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή ανάρτηση του υψηλόβαθμου στελέχους του ομίλου Μαρινάκη, Αντώνη Καρακούση


«Ο κύριος υπεύθυνος των γεγονότων που απασχολούν σήμερα το ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλα είναι απότοκα της πολιτικής που φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού, είτε αφορούν το κράτος δικαίου, είτε της πλημμελούς και παρελκυστικής πολιτικής, που ακολούθησε η κυβέρνηση σε μία σειρά μείζονος σημασίας ζητήματα», σημείωσε ο Χρ. Γιαννούλης σε παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάζοντας μάλιστα ανάρτηση του Αντ. Καρακούση, ο Χρ. Γιαννούλης τονίζει:

«Αποκαλυπτική η ομολογία του υψηλόβαθμου στελέχους του ομίλου Μαρινάκη Αντώνη Καρακούση, που χαρακτήρισε αχάριστους τους υπουργούς της κυβέρνησης οι οποίοι όπως τονίζει, "επί πέντε χρόνια απόλαυσαν πρωτοφανή υποστήριξη και προβολή και στην πρώτη κριτική εξεγέρθηκαν"».

Το αποκαλυπτικό tweet Καρακούση:

Δείτε το βίντεο της παρέμβασης Γιαννούλη:

 «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει θέσει υπό αμφισβήτηση τους κανόνες ισονομίας και ισηγορίας»

«Ζητάμε εκλογές γιατί μία σειρά από παραλείψεις και παρεμβάσεις της κυβέρνησης, έχουν δημιουργήσει μία αδιανόητη για μία δημοκρατική χώρα κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη», τόνισε, σε άλλη του παρέμβαση, στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Η Δημοκρατία δεν είναι οικόπεδο για αντιπαροχή. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν «διαμερίσματα» εύρυθμης λειτουργίας και «διαμερίσματα» διαφθοράς και αδιαφάνειας. Τη Δημοκρατία πρέπει να την υπηρετούμε με απόλυτο τρόπο, με συνείδηση και ευθύνη.

Δεν αμφισβητούμε την εκλογική διαδικασία. Η πολιτική πρακτική ωστόσο της ΝΔ, θέτει υπό αμφισβήτηση τους κανόνες ισονομίας και ισηγορίας στην πορεία προς τις εκλογές».

Το σχετικό βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)