to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:20 | 03.08.2021

Πολιτική

O Κ. Μπογδάνος χαρακτήρισε τον Ιασ. Αποστολόπουλο «συνεργάτη του δουλεμπορικού κυκλώματος Ερντογάν» - Σφοδρή αντίδραση του Χρ. Γιαννούλη

Προκαλεί και πάλι ο Κ. Μπογδάνος χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου μιλώντας στον Real Fm - Σφοδρή αντίδραση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστο Γιαννούλη που συμμετείχε στην ίδια εκπομπή


Ο Κ. Μπογδάνος χρησιμοποίησε ξανά βαριές εκφράσεις κατά του Ιάσονα Αποστολόπουλου, του οποίου η βράβευση από την ΠτΔ ακυρώθηκε τελευταία στιγμή, μαζί με την αναπαραγωγή των γνωστών κατηγοριών κατά όσων βοηθούν τους πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά ή αποκαλύπτουν τις πρακτικές των επαναπροωθήσεων.

Το παραλήρημα Μπογδάνου στα πρώτα 15' της εκπομπής

Ο Χρ. Γιαννούλης επισήμανε, απαντώντας, πως ο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προκαλεί για ακόμη μια φορά όταν αποκαλεί τον Ιάσονα Αποστολόπουλο «συνεργάτη του δουλεμπορικού κυκλώματος Ερντογάν». «Έναν άνθρωπο που έχει διακριθεί και έχει βραβευθεί για την αδιάκοπη προσφορά του στη διάσωση προσφύγων και μεταναστών στη Μεσόγειο», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση αντί να στοχοποιεί τους πολίτες μόλις βρίσκει τα δύσκολα, οφείλει να οργανώσει με υπευθυνότητα την εμβολιαστική διαδικασία, να λάβει μέτρα για την υγειονομική προστασία εργαζομένων, μαθητών, εκπαιδευτικών», τόνισε σε άλλο σημείο ο Χρ. Γιαννούλης και επισήμανε πως «η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις. Ο πρωθυπουργός έπρεπε να έχει αναλάβει πρωτοβουλία και να καλέσει την αντιπολίτευση σε ένα κοινό μέτωπο, για να πείσουμε τους πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού».

Σε άλλο σημείο, μιλώντας για τον ΟΑΣΘ, ο Χρ. Γιαννούλης τόνισε ότι «συνεχίζεται το πλιάτσικο σ με τη διοίκηση του Οργανισμού να αποφασίζει την διάθεση 1,7 εκατ. ευρώ για την "αναβάθμιση" των 50 ακατάλληλων λεωφορείων από τη Λειψία».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)