to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:03 | 21.01.2019

Αθλητισμός

Ο Γ. Βασιλειάδης πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Finn

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn θα διεξαχθεί στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» από 10 έως 18 Μαΐου


Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn θα διεξαχθεί στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» από 10 έως 18 Μαΐου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης θα είναι ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση της ελληνικής Ομοσπονδίας. Πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής, αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, είναι μεταξύ άλλων και η δημιουργία διεθνούς γραφείου Τύπου, με τη συμμετοχή του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της ΕΡΤ, κάτι που πιθανότατα θ` ανακοινωθεί και στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Ο κ. Βασιλειάδης κάλεσε στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΕΙΟ Αντώνη Δημητρακόπουλο, την αντιπρόεδρο Νίκη Αναστασίου και τον γενικό γραμματέα Απόστολο Παπαθανασίου και συζήτησαν τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να διοργανωθεί ένας αγώνας αντάξιος των πολύ μεγάλων αθλητών που θα λάβουν μέρος. Πέρα των άλλων, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn θα αποτελέσει και πρόκριση για τέσσερις χώρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και γι’ αυτό αναμένεται μεγάλη και τα σκάφη μπορεί να ξεπεράσουν τα εκατό. 

Η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Βασιλειάδης, υφυπουργός αθλητισμού

Α΄ Αντιπρόεδρος: Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος ΕΟΕ

Β΄ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Δημητρακόπουλος, πρόεδρος ΕΙΟ

Μέλη: Δρ. Χ. Μπάλατς (πρόεδρος της διεθνούς κλάσης Finn), Γεώργιος Ανδρεάδης, (πρώην αντιπρόεδρος της ISAF), Νίκη Αναστασίου (αντιπρόεδρος ΕΙΟ), Απόστολος Παπαθανασίου, (γενικός γραμματέας ΕΙΟ), Ιωάννης Βασιλειάδης (ταμίας ΕΙΟ), Αιμίλιος Παπαθανασίου (τεχνικός σύμβουλος).

 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)