to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:23 | 05.01.2013

left.gr

Πολιτική

O Γ. Καμίνης επέστρεψε δριμύτερος

«Μήνυμα ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε οποιαδήποτε τρομοκρατία, έστειλε εκ νέου το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων, με αφορμή την φραστική επίθεση που δέχθηκε αργά χθες το απόγευμα στην Τεχνόπολη, με αιχμή τη βίλα Αμαλία», γράφει το σάιτ του Αθήνα 9,84. Ας σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων τα είπε και χθες βράδυ στο φιλόξενο δελτίο του Mega...


Ας θυμίσουμε τα χθεσινοβραδινά:  Φραστική επίθεση στον Καμίνη // 7,5 λεπτά Καμίνης στο Mega (το βίντεο)

To σχετικό σημερινό δημοσίευμα του Αθήνα 9,84:

Μήνυμα ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε οποιαδήποτε τρομοκρατία, έστειλε εκ νέου το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων, με αφορμή την φραστική επίθεση που δέχθηκε αργά χθες το απόγευμα στην Τεχνόπολη, με αιχμή τη βίλα Αμαλία. Όπως τόνισε μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ, “η χώρα υποφέρει από τις καταλήψεις και τα κτίρια αυτά πρέπει να επιστρέψουν δημοκρατικά στους πολίτες”. Ειδικότερα για τη βίλα Αμαλία ο κ. Καμίνης τόνισε ότι ο δήμος θα αναλάβει την επισκευή της και την μετατροπή της πάλι, σε σχολείο.


Σχετικά με την φραστική επίθεση που δέχθηκε, την απέδωσε σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και επεσήμανε ότι έως τώρα η χώρα αποδέχθηκε πολλαπλά φαινόμενα βίας και τώρα ήρθε η ώρα να απομονωθούν αυτά τα στοιχεία. Αναφορικά με τις απειλές, υπογράμμισε ότι “ως πολίτης και δήμαρχος θα διασχίζει την Αθήνα, όπου και όποτε επιθυμεί. Επεσήμανε εξάλλου ότι αποδέχεται κάθε διαμαρτυρία, στο πλαίσιο του ελεύθερου δημοκρατικού διαλόγου, όχι όμως τον προπηλακισμό και τις απειλές, παρουσία μικρών παιδιών.

Ο κ. Καμίνης επισκεπτόταν χθες ιδιωτικά την Τεχνόπολη και τις εορταστικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί, μαζί με την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 7 και 2,5 ετών. Συγκεκριμένα ενημερωνόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο Κώστα Μπιτζάνη για το νέο βιομηχανικό μουσείου της Αθήνας και λίγο πριν αποχωρήσει, δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση από ομάδα νεαρών που δεν δίστασαν να απειλήσουν τη ζωή του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)