to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:18 | 20.03.2015

Κοινωνία

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι να μη χρειάζεται παγκόσμια ημέρα δράσης ενάντια στο ρατσισμό!

Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού, το Σάββατο 21 Μάρτη


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι παγκόσμιες μέρες είναι για να ξεχνάς χρόνια ζητήματα. Όπως επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού, το Σάββατο 21 Μάρτη, δεν είναι παρά μία ακόμα υπενθύμιση ενός προβλήματος που διαρκεί όλο το χρόνο.

Ενός προβλήματος, που δεν θα επιλυθεί αυτόματα από την κυβέρνηση, ούτε θα λυθεί από την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Θα λυθεί όταν όλοι και όλες εμείς, σταθούμε στο πλάι των μεταναστών και διεκδικήσουμε την ελευθερία, την ισότητα και την ορατότητά τους.

Στους καιρούς, που οι αποφάσεις τις κυβέρνησης για κλείσιμο των κέντρων κράτησης υλοποιούνται σταδιακά, οι δικές μας αξίες παραμένουν σταθερές: Κλείσιμο όλων των στρατοπέδων, κατάργηση της FRONTEX και εκκίνηση διαδικασιών για μία ευρεία νομιμοποίηση.

Εξάλλου, το να είσαι κατά του ρατσισμού, σημαίνει να αγωνίζεσαι καθημερινά, μέχρι και αυτή η παγκόσμια μέρα να χάσει το νόημά της.

Σάββατο 21 Μάρτη  για ακόμη μία φορά ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.

Όλοι και όλες στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ! Συμμετέχουμε στο μεγάλο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και τη συναυλία αλληλεγγύης μαζί με άλλες αντιρατσιστικές, αντιφασιστικές, μεταναστευτικές και προσφυγικές οργανώσεις, κινήσεις δικαιωμάτων, σωματεία εργαζομένων και κινηματικές συλλογικότητες.

Στηρίζουμε το κάλεσμα του αντιφασιστικού συντονισμού Αθήνας-Πειραιά στις 16:00 στα Προπύλαια ενάντια στην προκλητική αντιμεταναστευτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής .

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)