to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:03 | 19.07.2023

Κοινωνία

Νεκρός υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Μαραθώνος

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ, στο δυστύχημα τραυματίσθηκε θανάσιμα ο υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ., ενώ ο ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη λεωφόρο Μαραθωνος όταν ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν του Πολεμικού Ναυτικού, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ, στο δυστύχημα τραυματίσθηκε θανάσιμα ο υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ., ενώ ο ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β' τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος.

Το Τμήμα Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για το τραγικό δυστύχημα των δυο στελεχών της Ναυτονομίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία:

Η είδηση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος των δυο στελεχών της Ναυτονομίας του Πολεμικού Ναυτικού, την ώρα μάλιστα που τελούσαν σε υπηρεσία, μας άφησε σοκαρισμένους και βαθιά θλιμμένους. Από πλευράς μας θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ναυτονόμου που έχασε την ζωή του τόσο άδικα και ξαφνικά. Επίσης, θέλουμε από τα βάθη της ψυχής μας να ευχηθούμε στο δεύτερο στέλεχος που επέβαινε στο όχημα, να κερδίσει αυτήν την δύσκολη μάχη και σύντομα να είναι και πάλι ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους.

Οι γυναίκες και οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων καθημερινά κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους, αντιμετωπίζουν πολλούς κινδύνους και σήμερα βιώσαμε, με την χειρότερη κατάληξη, ακόμη έναν από αυτούς. Η στήριξή μας και η αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος είναι αυτονόητες.  ​

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)