to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:52 | 29.04.2013

Κοινωνία

Νέα κινητοποίηση για το ασφαλιστικό των Μηχανικών σήμερα

Υπό την πίεση των κινητοποιήσεων, που οργανώνουν το ΤΕΕ και οι συλλογικοί φορείς των μηχανικών συγκαλείται εκτάκτως συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΑ τη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα αναστολής των αυξήσεων των ασφαλιστικών εισφορών.


Σε αυτή την κρίσιμη καμπή του αγώνα για το ασφαλιστικό των Μηχανικών, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, η ΔΕ ΤΕΕ και οι φορείς των Μηχανικών καλούν τους Μηχανικούς σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2013, στις 14:00, έξω από το ΕΤΑΑ (Μάρνη 22, Αθήνα), για να διατρανώσουν το αίτημα της ανάκλησης των παράνομων και εξοντωτικών αυξήσεων των ασφαλιστικών εισφορών τους.

 
 
 
Ειδικότερα το ΔΣ ΕΤΑΑ συγκαλείται εκτάκτως μετά από αίτημα που υπέβαλλαν και έγινε αποδεκτό τα μέλη του ΔΣ ΕΤΑΑ, Βασιλείου Θόδωρος, Γαμβρίλης Γιάννης, Μιχαηλίδη-Κοκκαλιάρη Παναγιώτα, Λαζαρόπουλος Γεώργιος. Τα θέματα που προτάθηκαν και τίθενται στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης συνεδρίασης έχουν ως εξής:
 
1. Αναστολή εφαρμογής της διάταξης, περί αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές, μέχρι την έκδοση απόφασης του ΣτΕ, επί των σχετικών προσφυγών και αποστολή νέων ειδοποιητηρίων, με ύψος εισφορών, προ της εφαρμογής των αυξήσεων των εν λόγω διατάξεων. Αιτιολογία: Νέα στοιχεία και δεδομένα που παρουσιάστηκαν από το ΤΕΕ και το Νομικό Σύμβουλο του ΤΕΕ, προς το ΔΣ ΕΤΑΑ.
 
2. Παράταση κατά δύο μήνες της καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών όλων των κλάδων του ΕΤΑΑ. Αιτιολογία: Υψηλά ποσοστά αδυναμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών όλων των κλάδων με πρόσθετη αιτιολόγηση την αποστολή νέων ειδοποιητηρίων. 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)