to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:38 | 29.05.2023

Πολιτική

Νέα Δημοκρατία και Μητσοτάκη θα ψηφίσει στις 25 Ιουνίου ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Στο σπίτι της τη ΝΔ επιστρέφει η ακροδεξιά μετά την παραίτηση του Θ. Τζήμερου από τη «Εθνική Δημιουργία» και την απόφαση του κόμματος να μη συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τον συνιδρυτή του κόμματος Φ. Κρανιδιώτη να δηλώνει ότι «θα ψηφίσω Μητσοτάκη»


Τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει ΝΔ στις δεύτερες κάλπες εξηγεί σε ανάρτησή του ο συνιδρυτής της Εθνικής Δημιουργίας και πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς», Φαήλος Κρανιδιώτης, προτρέποντας τους ψηφοφόρους του κόμματος να πράξουν το ίδιο, αφού το κόμμα δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου μετά και την παραίτηση του Θ. Τζήμερου.

 Ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε ανάρτηση του στα social media δήλωσε την πρόθεση του δημόσια ότι θα ψηφίσει τον Κ. και τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε και καλεί τους ψηφοφόρους του κόμματος του «αφού σκεφτείτε ως ελεύθεροι άνθρωποι, να το κάνετε, διότι μια αυτοδύναμη ΝΔ με τέτοια συντριπτική νίκη, δεν θα έχει κανένα άλλοθι να μην κάνει σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, να συντρίψει την εγκληματικότητα και να ξεδοντιάσει την μηδενιστική αριστερά».

Αναφέρει παράλληλα πως «έχοντας απέναντι τις διάφορες εκφάνσεις της μηδενιστικής κρατικιστικής αριστεράς, που ταυτίζεται με μικροκομματική ευκολία με κάθε περιθωριακό εγκληματικό στοιχείο και με εχθρούς της χώρας, όπως και σχηματισμούς, που προτείνουν τρία σωστά και εκατό ανορθολογικές, αναχρονιστικές και καταστροφικές θέσεις, η ορθή επιλογή είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ».

Στην ανάρτηση του σημειώνει πως «οι εκλογές είναι συγκριτική διαδικασία και όχι ιδεολογική φαντασίωση» και επισημαίνει ότι «έχοντας απέναντι τις διάφορες εκφάνσεις της μηδενιστικής κρατικιστικής αριστεράς, που ταυτίζεται με μικροκομματική ευκολία με κάθε περιθωριακό εγκληματικό στοιχείο και με εχθρούς της χώρας, όπως και σχηματισμούς, που προτείνουν τρία σωστά και εκατό ανορθολογικές, αναχρονιστικές και καταστροφικές θέσεις, η ορθή επιλογή είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)