to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:09 | 29.12.2020

Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος προς Στ. Πέτσα: Προηγούνται υπουργοί και γ.γ. 40 - 50 ετών από τις ευπαθείς ομάδες;

Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος υπερασπίστηκε την επιλογή της κυβέρνησης να εμβολιαστούν διάφοροι κρατικοί αξιωματούχοι με το επιχείρημα ότι «επιλέγεται μια σειρά μελών της κυβέρνησης που είναι απαραίτητη για τη συνέχεια του κράτους»


«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ανεύθυνης κυβέρνησης θεωρεί ότι υπουργοί και γενικοί γραμματείς 40 και 50 ετών είναι σημαντικότερο να εμβολιαστούν πριν από τους υγειονομικούς ή τις ευπαθείς ομάδες. Οι πολίτες ας περιμένουν ως το καλοκαίρι», γράφει στην απάντησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος, σημειώνοντας ότι «δεν μας προκαλεί εντύπωση. Το μόνο που μπορεί να κάνει άλλωστε πέρα από το να λέει ψέματα είναι να εκβιάζει ΜΜΕ με κρατική διαφήμιση».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να παλεύει για τα απαραίτητα μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και της κοινωνίας. Για να βάλουμε στοπ στην καταστροφή που φέρει πια την σφραγίδα του ίδιου του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Τι είχε δηλώσει το πρωί ο Στ. Πέτσας

Υπενθυμίζεται ότι ερωτηθείς για ποιο λόγο δίδεται προτεραιότητα στον εμβολιασμό υπουργών και κρατικών αξιωματούχων (για το οποίο η κυβέρνηση εισέπραξε γενική κατακραυγή και τη σκληρή κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ), ο κ. Πέτσας προσπάθησε να μετριάσει τις αρνητικές εντυπώσεις, λέγοντας ότι ο λόγος είναι διττός: αφενός για συμβολικούς λόγους, όσον αφορά στην κορυφή της πολιτειακής ηγεσίας. Αφετέρου διότι επιλέγεται μια σειρά μελών της κυβέρνησης που είναι απαραίτητη για τη συνέχεια του κράτους. Επέλεξε δε να διαστρέψει το αντικείμενο της κριτικής από την αξιωματική αντιπολίτευσης, φέρνοντας ως παράδειγμα τον υπ. Υγείας ή τον υπ. Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Πρόσθεσε δε, ότι η ομάδα των εν λόγω στελεχών είναι κάτω κι από το 1% του συνόλου του πληθυσμού.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)