to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ν. Μαυραγάνης: Ξεκινάει μια «νέα εποχή» στο συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης

Ξεκινάει μια «νέα εποχή» στη Θεσσαλονίκη, κυρίως όσον αφορά τη σχέση του παραγόμενου συγκοινωνιακού έργου με τους πολίτες, τόνισε μιλώντας στο stokokkino.gr ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης, μετά τη συνάντηση που είχε με το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του Οργανισμού.


Σύμφωνα με τον υφυπουργό θα πρέπει οπωσδήποτε, όταν θα έχει τρέξει λίγο ο χρόνος για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνει η σημερινή διοίκηση, να έχουμε την ευχέρεια και την ευχαρίστηση όλοι μας, αλλά κυρίως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, για ένα καλύτερο συγκοινωνιακό έργο, τονίζοντας ότι «αυτός είναι ο στόχος μας, γι’ αυτό κάναμε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, σε αυτό μας εξώθησε ουσιαστικά η κακή πορεία, και η μαύρη, στρεβλή εικόνα, την οποία είχε δώσει το συγκοινωνιακό έργο των προηγούμενων δεκαετιών και ετών εδώ στη Θεσσαλονίκη».

Είναι απαράδεκτο, σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, οι συνάνθρωποι μας, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να βιώνουν μεσαιωνικού τρόπου και εποχής συγκοινωνίες, που απαυδούν προς την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, και αυτό ακριβώς ήταν που εξώθησε την κυβέρνηση να παρέμβει.

Μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση ο κ. Μαυραγάνης βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα αμαξοστάσια του Οργανισμού, ούτως ώστε όπως δήλωσε να συνομιλήσει και να δει από κοντά την δουλειά των εργαζομένων, και να τους διατρανώσει ότι η ηγεσία του υπουργείου είναι δίπλα σε αυτούς, στο βαθμό που και εκείνοι κοιτούν τον συμπολίτη τους στα μάτια ως άνθρωπο της διπλανής πόρτας που πρέπει να το εξυπηρετούν καθημερινά και να τον ευχαριστούν για το συγκοινωνιακό τους έργο.

«Θα είμαι σύντομα ξανά στη Θεσσαλονίκη για να δω την πορεία αυτού του μεγάλου έργου που έχει αναλάβει στις πλάτες του το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ μεταβαίνοντας πλέον στην νέα του κρατική μορφή, μετά από την εκκαθαριστική διαδικασία, και προσδοκώντας να βλέπω τους συμπολίτες μας Θεσσαλονικείς να είναι ευχαριστημένοι από εδώ και στο εξής» δήλωσε καταληκτικά ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)