to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:15 | 02.11.2023

Πολιτική

Ν. Ανδρουλάκης: Στο εορτολόγιο του Ιανουαρίου θα βρείτε ποιος έστειλε «μολυσμένα» μηνύματα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε το λόγο εκτάκτως στη Βουλή και αναφέρθηκε στις τελευταίες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για το ζήτημα των υποκλοπών


Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης στην παρέμβασή του στη Βουλή την Πέμπτη σχετικά με το θέμα των υποκλοπών.

Μιλώντας για υποκλοπές και την αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ότι από τηλεφωνικό αριθμό πολιτικού προσώπου που κατείχε κυβερνητικό αξίωμα μέχρι το καλοκαίρι του 2022 “έφυγαν” μολυσμένα με predator sms τον Ιανουάριο του 2011, ως απάντηση σε ευχές για τη γιορτή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε:

“Για να πάμε και στον Ιανουάριο του 2021 στα μηνύματα από τον εν λόγω πολιτικό πρόσωπο. Το εορτολόγιο μας οδηγεί σε πολλά ονόματα, στον Αντώνη, στον Φώτη, στον Θανάση και στον Γρηγόρη. Ποιος είναι άραγε αυτός; Για να καταλάβει και ο ελληνικός λαός γιατί σπεύσατε στις 3 το ξημέρωμα να αλλοιώσετε την ανεξάρτητη αρχή” και πρόσθεσε:

“Δεν θα επιτρέψω σε καμία κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο. Το μέλλον της Ελλάδας δεν είναι ούτε Καμμένος-Τσίπρας είτε Μητσοτάκης”.

Νωρίτερα ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό ο οποίος όπως είπε θεωρεί ότι με το 41% μπορεί να ελέγξει τους θεσμούς και να καθορίζει τι θα συζητείται και τι όχι.

Η απάντηση Βορίδη και η δευτερολογία Ανδρουλάκη
Απαντώντας ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης είπε μεταξύ άλλων. “Εσείς εργαλειοποιήσατε την Ανεξάρτητη Αρχή. Δεν έπρεπε δηλαδή να αντικαταστήσουμε τα μέλη που είχε λήξει η θητεία τους; Ποια ήταν η καλύτερη επιλογή; Να έχουμε τους παλιούς στη σύνθεση ή τους νέους;”.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε μάλιστα “κουτσομπολιά” τις τελευταίες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για το ζήτημα (από το Mega χθες και την Καθημερινή σήμερα).

Στη δευτερολογία του ο κ. Ανδρουλάκης ήταν ακόμη πιο οξύς: “Μήπως να σας ζητήσουμε και συγγνώμη για τις υποκλοπές κ. Υπουργέ; Μα που φτάσετε επιτέλους; Δεν ακούσατε όσα ειπώθηκαν στο ευρωκοινοβούλιο για το παρακράτος του Μαξίμου; Φτάσατε να χαρακτηρίσετε τα ρεπορτάζ του ελληνικού και του διεθνούς Τύπου ως κουτσομπολιά”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)