to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:11 | 21.11.2014

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Μπακογιάννη: "Εδώ και τώρα" συνάντηση Σαμαρά- Τσίπρα

Η βουλευτης της ΝΔ Μπακογιάννη υποστήριξε ότι μια συνάντηση μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών είναι αναγκαία να γίνει «εδώ και τώρα», με την προτροπή να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες με την τρόικα


Συνεχίζονται οι ασφυκτικές πιέσεις στον Αντώνη Σαμαρά γα συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Σειρά είχε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη, που τις τελευταίες ημέρες έχει γενικεύσει την εσωτερική αντιπολίτευσή της προς την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικότερα, η κα Μπακογιάννη υποστήριξε ότι μια συνάντηση μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών είναι αναγκαία να γίνει «εδώ και τώρα», με την προτροπή να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες με την τρόικα: «Δεν μπορεί να ήταν λιγότερες οι διαφορές Α. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκη απ' ό,τι είναι οι διαφορές που χωρίζουν τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Και όμως οι Παπανδρέου και Μητσοτάκης κατάφεραν και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Βήμα, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της επειδή πρώτη, εδώ και μήνες, ζήτησε συνεννόηση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την τρόικα: «Αν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας καθήσουν στο ίδιο τραπέζι και συζητήσουν, είμαι βεβαία ότι θα τα βρουν, αλλά να καθίσουν» αναφέρει.

Επέκρινε δε την κυβέρνηση και για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την τρόικα, λέγοντας: «Πρέπει επιτέλους να βάλουμε και εμείς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τις δικές μας προτεραιότητες και όχι να ακολουθούμε μόνον ό,τι μας λέει η τρόικα. Εχει πολλαπλή σημασία αυτό που λέω» είπε.

Όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, υποστήριξε ότι «όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας τόσο απομακρύνεται η υπόθεση εκλογής Προέδρου».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)