to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:46 | 21.04.2021

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Μπ. Παπαδημητρίου: Αμετανόητος και προκλητικός κατά της Αυγής - «Αυτή είναι η οδός προς μια νέα δικτατορία»

Εκείνος που υποστήριζε την σύμπραξη με τους Χρυσαυγίτες νοσταλγούς της Χούντας, έφτασε να πει ότι στην Αυγή την 21η Απριλίου δεν «γνώριζαν τι τους γινόταν»


Ο χαρακτηρισμός «βόθρος» που χρησιμοποίησε στο twitter ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για την Αυγή, την ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς και των λαϊκών αγώνων, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετός για να δώσει τα διαπιστευτήριά του στους χυδαίους αναθεωρητές που ηγούνται της ΝΔ.

Ο βουλευτής του Μητσοτάκη ανέβηκε νωρίτερα στο βήμα της βουλής και προχώρησε σε νέο εμετικό παραλήρημα κατά της Αυγής και της Αριστεράς. Σε μια επίδειξη ακραίου θεατρινισμού κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής το πρωτοσέλιδο της Αυγής που θύμισε το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, μετά από την οποία η εφημερίδα έκλεισε με απόφαση της Χούντας.

Αν αρκείτο μόνο σε αυτό θα μιλούσαμε απλά για ένα αστείο γεγονός. Ωστόσο ο άνθρωπος που ζητούσε σύμπραξη των συντηρητικών δυνάμεων με μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή», με τους ναζί νοσταλγούς της Χούντας δηλαδή, έφτασε στο σημείο να εκτοξεύει ασυναρτησίες ποτισμένες σε ανιστόρητες αναθεωρήσεις.

Σε εμφανή παραληρηματικό παροξυσμό είπε μεταξύ άλλων πως με το πρωτοσέλιδό της η Αυγή θέλει να παίξει «με τα σύμβολα -εκεί είναι που έφτασε να καταλήξουμε στο ότι το πρωινό της 21ης Απριλίου στην ίδια εφημερίδα δεν γνώριζαν τι τους γινόταν».

Χωρίς προφανώς να μπορεί να διακρίνει τι δείχνει το πρωτοσέλιδο συμπλήρωσε πως η Αυγή επιχειρεί να παρουσιάσει πως «η Ελλάδα ζει ακόμα στη δικτατορία. Ντροπή».

Προσέθεσε, δε, κουνώντας το πρωτοσέλιδο, πως «αυτή είναι η οδός προς το αίσχος. Αυτή είναι η οδός προς μια νέα δικτατορία».

Θαυμάστε τον βουλευτή της ΝΔ:

Nα θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί εμετική ανάρτηση από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είδε κι εκείνος τα «τανκς του Μητσοτάκη» στο πρωτοσέλιδο

Ο Μπ. Παπαδημητρίου έκανε ανάρτηση το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»  στο twitter γράφοντας τις εξής χυδαιότητες:

«Η πιο αισχρή μορφή φασιστο-λαϊκισμού είναι το "παιγνίδι" με τα σύμβολα. Οπως σήμερα, που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από τη Δημοκρατική τάξη και τις Συνταγματικές ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βόθρος!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)