to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:37 | 28.12.2012

Πολιτική

Μιλάει και η ΝΔ για συγκάλυψη - Κάποιος να της μιλήσει για την υπόθεση Siemens...

Η ΝΔ μιλάει σε ανακοίνωσή της για βαρυτάτες οι ευθύνες όποιου παρενέβη στο περιεχόμενο της λίστας, δηλαδή όποιου προσπάθησε να συγκαλύψει στοιχεία... Φαίνεται ότι κάποιος πρέπει να τους μιλήσει εκεί στη Συγγρού και για την υπόθεση Siemens.


Σοβαρά ερωτήματα εγείρει σύμφωνα με τη ΝΔ η διαπίστωση από τη Δικαιοσύνη ότι η αυθεντική "Λίστα Λαγκάρντ" διαφέρει από εκείνη που είχε παραδοθεί προ διμήνου στις αρμόδιες αρχές. Η ΝΔ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι όλα τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν άμεσα και πειστικά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τ' αποκρυβέντα ονόματα είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου που παρέλαβε και διαχειρίστηκε τη λίστα αυτή. Η ΝΔ σημειώνει ότι οι ευθύνες όποιου παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας είναι βαρύτατες.


Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η διαπίστωση από τη Δικαιοσύνη ότι η αυθεντική "Λίστα Λαγκάρντ" διαφέρει από εκείνη που είχε παραδοθεί προ διμήνου στις αρμόδιες αρχές, εγείρει σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει άμεσα και πειστικά να απαντηθούν. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν τα αποκρυβέντα ονόματα είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου που παρέλαβε και διαχειρίστηκε τη λίστα αυτή. Οι ευθύνες όποιου παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας είναι βαρύτατες. Η αλήθεια πρέπει να έρθει άμεσα στο φως, όπως άμεση πρέπει να είναι και η απόδοση ευθυνών σε όποιον ανήκουν».

_______________________________________________________________________


Αυτά μας λέει σήμερα η ΝΔ για τη λίστα, αλλά μη νομίζει ότι ξεχάσαμε και κάτι παλαιότερες υποθέσεις... Ότι η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Nτόρα Μπακογιάννη, έχει συνδεθεί με την πιο βαρύνουσα υπόθεση πολιτικού χρήματος της μεταπολίτευσης μετά την υπόθεση Κοσκωτά, με το σκάνδαλο Siemens...


tags: Siemens, ΝΔ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)