to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:55 | 11.02.2018

Πολιτική

«Μια ωραία ατμόσφαιρα» η ΝΔ - Ευ. Αντώναρος: Είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί, κι αυτό θα φανεί σε λίγο

Εκτός κόμματος έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ τον πρώην εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή καθώς ουσιαστικά μέσω facebook είχε ζητήσει την παραίτηση του αντιπροέδρου Άδ. Γεωργιάδη με αφορμή τη συμπεριφορά του - Ο Ευ. Αντώναρος έκανε λόγο για «αντικαταστατική, συνεπώς άκυρη απόφαση» - «Μη διστάζετε να απαντάτε σκληρά και τεκμηριωμένα στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφής» προτρέπει σήμερα και τονίζει: «Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο»


Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη τίθεται εκτός κόμματος ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αφορμή ήταν η ανάρτησή του στο facebook για τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Την παραίτηση του κ. Γεωργιάδη, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis, είχε ζητήσει χθες και ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ενώ σε διαφορετικό μήκος κύματος ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης και το μέλος της ΠΕ και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης είχαν δηλώσει στήριξη στον αντιπρόεδρο του κόμματος. Εκτός ΚΟ της ΝΔ είχε επίσης τεθεί μετά από κόντρα με τον κ.Γεωργιάδη η Κατερίνα Παπακώστα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε γράψει στο Facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

 

Ευ. Αντώναρος: Αντικαταστατική, συνεπώς άκυρη, η απόφαση με την οποία «τίθεμαι» εκτός κόμματος

"Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανηκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις.

Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα.

Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.

Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιέχομενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Ολοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη σταση του κ. Μητσοτάκη."

Ο Ευ. Αντώναρος επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα!

Συνεχίζονται να έρχονται κατα δεκάδες φιλικά μηνύματα για τ οποία σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου.

θα ήθελα με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας να σας ενημερώσω για ορισμένα θέματα:

() Δεχομαι απο χθές προσκλήσεις από όλα τα ραδιοφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια για συνεντεύξεις μετα την αντικαταστατική διαγραφή μου (σημείωση: η λέξη αυτη δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ -- γιατι?). Απόφαση μου είναι να μη βγώ πουθενά για την ώρα. Εγώ -- αντόθετα με άλλους μαιντανούς -- τον εαυτό μου δεν τον κάνω ¨τσιρκολο¨.

() Περιμένω πάντα να συγκληθούν τα αρμόδια οργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Η σιωπή τους -- μεχρι στιγμής -- είναι ενδειξη ντροπής κι ενοχης, Για μένα είναιν θέμα αρχής. Και σ αυτά τα θέματα εγώ δεν κάνω πίσω. ¨Οσοι με γνωρίζουν προσωπικά, το ξέρουν καλά.

() Καλά θα κάνουν οι διαφοροι καλοθελητές να αφήσουν το όνομα του Κώστα Καραμανλή έξω απο αυτή τη συζήτηση. Το έχω πεί δεκαδές φορές καιτο ξαναλέω: Οι απόψεις μου ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παίρνω οδηγιες να πω η να μη πω κάτι από ΚΑΝΕΝΑ. Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο. Αλλά η υπόθεση αυτή ειναι καταδικιά μου.

() Δεν θα χάσω το χρόνο μου να απαντώ σε κάθε ένα συκοφάντη ξεχωριστά. Ούτε στα τρόλια. Ούτε στους δήθεν ανώνυμους διαρροείς από τη παραταξη ΜΟΥ. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά δικτυωμένος και άριστα πληροφορημένος γιά να ξέρω ποιος λέει τι σε ποιον. Αλλά ας τσεκάρουν λίγο τις πληροφορίες που διοχετεύουν. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί ακριβως δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία.

() Τα περί προσχωρήσεως μου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλπ. ειναι γελοία. Κι αυτά κατευθυνόμενα.Εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια απο την εποχή που ο Κωνσταντινο Καραμανλής μου εκανε τη τιμή να είμαι συνομιλητής του. Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι σαν εναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προερχεται απο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ -- όπως κι ο αντιπροέδρος. Αυτά για αρχή. Το ξαναλέω: ¨Ολοι γνωριζόμαστε σ αυτόν τον τόπο.

Ψυχραιμία λοιπόν φίλοι μου. Και μη διστάζετε να απαντάτε σκληρα και τεκμηριωμένα στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφης.

Σας διαβεβαιώνω: Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Οποτε θέλετε είμαι στη διαθεση σας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως λίγο πριν ανακοινωθεί η διαγραφή του, ο Ευάγγελος Αντώναρος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, γράφοντας σχετικά:

 "Διαβάζω ενδιαφέροντα νέα στοιχεία στη μετρημένη και συνήθως κσλά ενημερωμένη ΕΣΤΙΑ.

Μπα, σκεφτομαι, δεν μπορει να ισχύουν όλα αυτά. Και η ΕΣΤΙΑ φαίνεται θα έχει πέσει θύμα της "σκευωρίας" της κυβέρνησης και κάποιων δικαστών...

Τι να πιστέψει κανείς...Χαχα!

Πάντως να σας εξομολογηθώ κάτι: η διαίσθηση μου μού λεει ότι αριθμοί λογαριασμών θα προκύψουν. Ναι σαν κι εκείνους στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου που υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ( και μάλιστα κορυφαίοι) θεωρούσαν...αριθμούς τηλεφώνου!! Θα θυμάστε φαντάζομαι!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)