to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:12 | 12.02.2019

Αυτοδιοίκηση

«Το Μετρό στη Νίκαια»: Σε ένα κατάμεστο δημαρχείο η εκδήλωση-συζήτηση για το σήμερα και το αύριο της πόλης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/2 στη Νίκαια με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τον ερχομό του Μετρό στη Νίκαια από τη Δημοτική Ριζοσπαστική Κίνηση Νίκαιας-Ρέντη "Ανοιχτή Πόλη".


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/2 στη Νίκαια με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τον ερχομό του Μετρό στην πόλη από τη Δημοτική Ριζοσπαστική Κίνηση Νίκαιας-Ρέντη "Ανοιχτή Πόλη" που συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον συνδυασμό του δήμαρχου Νίκαιας Γιώργου Ιωακειμίδη. Το ενδιαφέρον των κατοίκων της Νίκαιας ήταν τεράστιο, κατακλύζοντας την αίθουσα του Δημαρχείου. 

Ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας, ο πρόεδρος του "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ" Γιάννης Μυλόπουλος, ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α. και υποψήφιος δήμαρχος ΓλυφάδαςΤάσος Ταστάνης και ο καθηγητής του Ε.Μ.Π. και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας.

 4 people, people smiling, people sitting and indoor

Στις ομιλίες τους, ο καθένας ανάλογα και με το αντικείμενό του, ανέδειξαν τα πλεονεκτήματα της έλευσης του μετρό, στις ευρύτερες συγκοινωνίες, στην ανάπτυξη του υποβαθμισμένου κέντρου της πόλης, στην αύξηση της εμπορικής και επιχειρηματικής δράσης γύρω και πέρα από το μετρό, στη σύνδεση της πόλης μας με τα μεγάλα αστικά κέντρα του Πειραιά και της Αθήνας.

Ιδιαίτερα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης τόνισε πως η Νίκαια περίμενε τόσα χρόνια και τώρα πρέπει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία και να την μετατρέψει σε ευλογία για την πόλη και ο Δήμος θα κάνει τα πάντα γι΄αυτό.

 4 people, people sitting

 16 people, crowd and indoor

Παρεμβάσεις έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας Θανάσης Τσίνος, που ανέπτυξε τα σχέδια του Συλλόγου για την δημιουργία και υλοποίηση του Open Mall στην περιοχή.

 9 people, people smiling, people sitting

Παρευρέθησαν ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη, Γεωργία Γεννιά και πλήθος περιφερειακών συμβούλων της Αττικής, αλλά και δημοτικών συμβούλων της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Κερατσινίου και του Πειραιά.

(περισσότερες φωτογραφίες εδώ)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)