to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:45 | 03.06.2017

Κοινωνία

Με βάνα μετά τον μετρητή: 42χρονος ιδιοκτήτης βυτιοφόρων έκλεβε πετρέλαιο στη Μαρίνα Αλίμου

Διαπιστώθηκε σε βυτιοφόρο όχημα με οδηγό τον 42χρονο κατά τη διάρκεια εφοδιασμού πλοίου, η ύπαρξη διακλάδωσης με σωλήνωση στην έξοδο του καυσίμου μετά τον μετρητή, η οποία επέστρεφε ποσότητα καυσίμου ξανά πριν τον μετρητή.


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη μαρίνα Αλίμου 42χρονος ιδιοκτήτης βυτιοφόρων οχημάτων για κλοπή πετρελαίου και απάτη κατ΄ εξακολούθηση.

Σε ελέγχους μετά από πληροφορίες, σε βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς καυσίμων στη μαρίνα Αλίμου, διαπιστώθηκε σε βυτιοφόρο όχημα με οδηγό τον 42χρονο κατά τη διάρκεια πετρέλευσης σε Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίο, η ύπαρξη διακλάδωσης με σωλήνωση στην έξοδο του καυσίμου μετά τον μετρητή, η οποία επέστρεφε ποσότητα καυσίμου ξανά πριν τον μετρητή. Στη διακλάδωση βρέθηκε τοποθετημένη αεροβάνα προκειμένου να ενεργοποιεί την επιστροφή του μετρημένου καυσίμου ξανά πριν τον μετρητή. Επίσης, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε από τους υπαλλήλους της Κινητής Μονάδας Ελέγχου (Κ.Ο.Ε.) ότι στο βυτίο υπήρχαν 133 λίτρα πετρελαίου κίνησης επιπλέον της ποσότητας που θα έπρεπε να έχει, σύμφωνα με τα παραστατικά που συνόδευαν το όχημα.

Στη συνέχεια, ο έλεγχος επεκτάθηκε και σε δεύτερο όχημα της ίδιας εταιρείας που ήταν σταθμευμένο στην προβλήτα 2 της μαρίνας Αλίμου, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη διακλάδωσης με σωλήνωση στην έξοδο του καυσίμου μετά τον μετρητή, η οποία επιστρέφει ποσότητα καυσίμου ξανά πριν τον μετρητή. Στη διακλάδωση βρέθηκε τοποθετημένη αεροβάνα, η οποία ενεργοποιούνταν με τηλεχειριστήριο, προκειμένου να επιστρέφεται μετρημένο καύσιμο ξανά πριν τον μετρητή.

Τα βυτιοφόρα οχήματα κατασχέθηκαν.

Πληροφορίες από ΑΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)