to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:52 | 18.02.2019

Αυτοδιοίκηση

Με αέρα νίκης η εκδήλωση της δημάρχου Ζωγράφου, Τίνας Καφατσάκη

Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, ο πολυχώρος ΑΛΕΚΑ, ήταν ασφυκτικά γεμάτος από πολίτες, εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς της πόλης, καθώς και παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους.


Με αέρα νίκης, η εκδήλωση της δημάρχου Ζωγράφου, Τίνας Καφατσάκη, στην οποία παρουσίασε το έργο που υλοποιήθηκε στη διάρκεια της θητεία της, καθώς και τους υποψήφιους της παράταξης.

Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, ο πολυχώρος ΑΛΕΚΑ, ήταν ασφυκτικά γεμάτος από πολίτες, εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς της πόλης, καθώς και παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους.

Η Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρίσκονταν, έκανε αναφορά στις αξίες και στα βασικά χαρακτηριστικά της παράταξης, τονίζοντας, ότι όλο αυτό το διάστημα, υπήρξε εντατική και μεθοδευμένη δουλειά ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμά της. Με εντιμότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και διαφάνεια, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και διάθεση συνεργασίας.

Η κα Τίνα Καφατσάκη επεσήμανε χαρακτηριστικά “Θεωρούμε ότι υλοποιήσαμε πολλά σημαντικά έργα υποδομών και αναπτύξαμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, παρά την ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω μνημονίων, οικονομική συγκυρία στη χώρα, τα μεγάλα και διαχρονικά άλυτα προβλήματα και τον υποστελεχωμένο μηχανισμό του Δήμου μας. Παρουσιάζουμε σήμερα τον απολογισμό μας σε όλους τους τομείς με το κεφάλι ψηλά! Γιατί το αποτύπωμά μας στην πόλη είναι θετικό. Γιατί καταφέραμε να κάνουμε ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑ.

Στη διάρκεια της ομιλίας της, έθεσε βασικούς προγραμματικούς στόχους, για την επόμενη τετραετία.

Η Δήμαρχος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη δημιουργία ενός ενιαίου πάρκου πρασίνου και αναψυχής 25 στρεμμάτων, στο κέντρο της πόλης, από τη Βίλα Ζωγράφου μέχρι την πλ. Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια), στη δημιουργία του πάρκου Ιλισίων στο νέο τέρμα και στην αξιοποίηση του κτιρίου Ποταμίτη.

Στη ανανέωση του εξαιρετικά γερασμένου μηχανολογικού εξοπλισμού της καθαριότητας και στην τοποθέτηση υπόγειων κάδων σε κρίσιμα σημεία της πόλης, αλλά και στην αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού με τοποθέτηση φωτιστικών led σε όλη την πόλη.

Στη δημιουργία δύο νέων κτιρίων παιδικών σταθμών, πέντε νέων παιδικών χαρών , στην αναβάθμιση τριών ακόμη αθλητικών υποδομών και στην εφαρμογή Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας, με πεζοδρομήσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να επισημάνει τον συνεχή αγώνα της Δημοτικής αρχής για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού πάρκου Γουδή, καθώς και για τις δυνατότητες έξυπνων εφαρμογών που θα προσφέρει η πιλοτική εγκατάσταση δικτύου 5ης γενιάς στον Δήμο Ζωγράφου.

Κλείνοντας την ομιλία της, ζήτησε καθαρή εντολή, στις εκλογές του Μαΐου 2019, για την ολοκλήρωση του πλούσιου έργου που είναι σε εξέλιξη.

“Ζητάμε την υποστήριξή σας και την ενεργή συμμετοχή σας, σε αυτό τον αγώνα, για ένα Δήμο με προοδευτικό αποτύπωμα που θα έχει σαν βασικές αρχές, την πρόοδο, τη διαφάνεια, τη συμμετοχή, τον διάλογο και τη λογοδοσία. Για να μην επιτρέψουμε ο Δήμος μας να επιστρέψει στο παρελθόν! Γιατί δεν θέλουμε να τελματώσουν το Δήμο οι κληρονόμοι καταδικασμένων πολιτικών”.

Στη συνέχεια, προσκάλεσε στο βήμα, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ανέφερε σημαντικά στοιχεία της δράσης τους, στα κοινά της πόλης μας.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, η Αν. Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι πρώην υπουργοί Λούκα Κατσέλη, Γιάννης Μουζάλας, Νίκος Ξυδάκης , η Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων & πρώην υπουργός Νάσος Ηλιόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Χρηστάκη, Αγγελική Λεβέντη, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Δημήτρης Πολιτόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μπάμπης Δρακόπουλος, Πέτρος Κουλούρης, Μιχάλης Κρασσάς, Μάρθα Μπέη, Ράνια Νενεδάκη, Σοφία Πανδή, Σταμάτης Ρεγκούκος, Νίκος Σάββας, Ιωάννα Τσιαπαρίκου, Βαγγέλης Χατζηγιαννάκης, πλήθος εκπροσώπων φορέων της πόλης και εργαζομένων του Δήμου.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)