to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:39 | 04.05.2016

Πολιτική

Λόγω της στάσης του στη διαπραγμάτευση: «Πλήρως απομονωμένο το ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα»

Η ντροπιαστική στάση του ΠΑΣΟΚ στις ελληνικές διαπραγματεύσεις αναδεικνύεται με δήλωση υψηλόβαθμου εκπροσώπου των Σοσιαλιστών στο EurActiv.com


«Το ΠΑΣΟΚ είναι πλήρως απομονωμένο μέσα στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και η συμπεριφορά του απέναντι στις διαπραγματεύσεις της ελληνική κυβέρνησης, είναι ντροπιαστική». Σε αυτή την δήλωση  προέβη αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος μιλώντας στο Euractiv.com. “Είναι οι μόνοι που υποστηρίζουν μια στάση όπως είναι η παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης”, προσθέτει το δημοσίευμα, ενώ κάνει αναφορά και σε συγκεκριμένη ευρωβουλευτή, την Εύα Καϊλή η οποία "αντιτίθεται σε κάθε λογική λύση".

Συνεχίζοντας, το Euractiv.com παραθέτει δηλώσεις της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, η οποία αρνείται πως νιώθει "απομονωμένη" εντός της πολιτικής της ομάδας. «Oι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού βρίσκονται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, παρόλο που ανήκουν σ 'αυτούς. Η στάση τους, τους εκθέτει» δηλώνει από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η δήλωση του αξιωματούχου των Σοσιαλιστών, ενδεικτική για την απόσταση του ΠΑΣΟΚ από τη «γραμμή» των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών σε ακόμα μία κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, πραγματοποιείται λίγο μετά την ξεκάθαρη θέση του Τζ. Πιτέλα που χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική δύναμη και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στις «συστηματικές επιθέσεις» που δέχεται. 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)