to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:55 | 04.05.2014

Πολιτική

Λεκτικοί ακροβατισμοί Σπηλιωτόπουλου για το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ

Ο υποψήφιος της ΝΔ στην ΑΘήνα δήλωσε με στόμφο το αυτονόητο, ότι δεν ιδιωτικοποιείται η ΕΥΔΑΠ Παγίων, δηλαδή... ο Μόρνος, ο Εύηνος, η Υλίκη, τα ποτάμια και οι λίμνες, τα φράγματα, οι ταμιευτήρες, τα αντλιοστάσια και οι εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν τη μεταφορά νερού στην Αθήνα!


Όπως αναφέρει η οργάνωση ΕΥΔΑΠ του ΣΥΡΙΖΑ:

Στο 34΄της συνέντευξής του στο Ρ/Σ 105,5 Στο Κόκκινο στις 30/4 και στο δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη, ο εκλεκτός της Ν.Δ Άρης Σπηλιωτόπουλος για το Δήμο της Αθήνας μας είπε  με στόμφο το αυτονόητο ότι δεν ιδιωτικοποιείται η ΕΥΔΑΠ Παγίων, δηλαδή ο Μόρνος, ο Εύηνος, η Υλίκη, τα ποτάμια και οι λίμνες, τα φράγματα, οι ταμιευτήρες, τα αντλιοστάσια και οι εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν τη μεταφορά νερού στην Αθήνα.

Προφανώς ο κος Σπηλιωτόπουλος ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι με τη ψήφο του όσο ήταν Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ψηφίζοντας μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, έστειλε στο ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα την ΕΥΔΑΠ ΑΕ, δηλαδή τη διαχείριση του νερού, το δίκτυο, τις εγκαταστάσεις και τη συντήρηση τους, τη καταμέτρηση τη τιμολογιακή πολιτική, την έκδοση και είσπραξη των λογαριασμών.

Η λαθροχειρία που επιχειρείται είναι προφανής, για να χρησιμοποιηθεί από τη μονταζιέρα της Ν.Δ. η δήλωση, για να εμφανισθεί από τα φιλικές με τη κυβέρνηση ιστοσελίδες ότι δεν ιδιωτικοποιείται η ΕΥΔΑΠ. (http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/673675/to-nero-einai-dimosio-aga...). .

Εκτός αν ο κος Σπηλιωτόπουλος δεν ξέρει ή δεν διαβάζει τι ψηφίζει, όπως ο έτερος της νεοδημοκρατικής συνιστώσας Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Και ο κος Σπηλιωτόπουλος μπορεί να δικαιολογηθεί ότι δεν διαβάζει ότι ψηφίζει, ο κος Μανώλης Αγγελάκης, Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ και εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας και η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ που έσπευσαν με την ανακοίνωση τους (http://syllergeydap.blogspot.gr/2014/05/252014.html) να τον στηρίξουν με ποιά δικαιολογία δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά;

Οι πολίτες της Αθήνας, οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ αυτή τη φορά δεν θα παγιδευτούν, όσους λεκτικούς ακροβατισμούς σκαρφιστούν, όσες δηλώσεις και να μοντάρουν.

Και οι πολίτες της Αθήνας, της Αττικής αλλά και οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ το έχουν πλέον αντιληφθεί, ότι στις 18 και 25 του Μαη μπορεί οι κάλπες να είναι τρεις αλλά η επιλογή είναι μία. Να νικήσουμε και θα νικήσουμε.

Η στήριξη του συνδυασμού “Δύναμη Ζωής” με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου στην Αττική, της “Ανοιχτής Πόλης” με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην Αθήνα, των υπόλοιπων δημοτικών συνδυασμών που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το αποφασιστικό βήμα για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης των εταιρειών νερού, για να διεκδικήσουμε ξανά τη ζωή μας και την αξιοπρέπεια μας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)