to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:34 | 04.06.2023

Κοινωνία

Καβάλα: «Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα» για τον βίαιο θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η γυναίκα να δέχτηκε χτύπημα από κριάρι της κτηνοτροφικής μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της


Η συμπληρωματική αυτοψία του ιατροδικαστή στον τόπο όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας δημιούργησε νέες σκέψεις και σενάραι για το πώς έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η γυναίκα να δέχτηκε χτύπημα από κριάρι της κτηνοτροφικής μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της.

Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί, ανέφερε σε ρεπορτάζ της η δημόσια τηλεόραση.

«Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα το κυρίαρχο σενάριο ήταν αυτό της ανθρωποκτονίας, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις. Όπως έκανε γνωστό ο αδελφός του θύματος, η 68χρονη δέχτηκε πολλά και δυνατά χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματος και τους ενημέρωσαν ότι υπέστη, μεταξύ άλλων, ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων και είχε σπασμένα πλευρά.

Στο μεταξύ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη και με αμηχανία την υπόθεση, αφού άρχισε να εξετάζεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειεας, καθώς οι συγχωριανοί της την περιγράφουν ως πολύ ήσυχη γυναίκα.

«Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», σημείωσε στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

Ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης, μιλώντας στο Τhesstoday.gr, περιέγραψε το θύμα ως ήσυχο άνθρωπο που δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

tags: Καβάλα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)