to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:49 | 11.05.2014

πηγή: alterthess.gr

Πολιτική

Καταγγελία για τραμπούκικη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Καλαμαριάς κατά του Μανόλη Λαμτζίδη

Στην Ανθο-έκθεση του Δήμου Καλαμαριάς, στην Πλάζ Αρετσούς βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς με την «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς» Μανόλης Λαμτζίδης και πολυπληθής ομάδα υποψήφιων συμβούλων. Μοίρασαν έντυπο υλικό και συζήτησαν με τους επισκέπτες και ιδιαίτερα για τους δημότες Καλαμαριάς.


Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση- καταγγελία της παράταξης, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στους επισκέπτες προκάλεσε η απόπειρα του αρμόδιου Αντιδημάρχου να «πετάξει έξω» τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψήφιους συμβούλους επικαλούμενος την «ιερότητα» της ημέρα, στους οποίους απηύθυνε περιφρονητικές και εξυβριστικές φράσεις και τελικά μέσα σε αποδοκιμασίες αποχώρησε.

Την ίδια στιγμή, όπως τονίζεται, στην εκδήλωση διαφημίζονταν εμπορικές εταιρείες, ενώ την περιέτρεχαν μοιράζοντας υλικό και υποψήφιοι άλλων συνδυασμών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Μανόλης Λαμτζίδης ανέφερε σε δηλώσεις του: Ο λαός της Καλαμαριάς χρεώνει τη συμπεριφορά του κ. Μύρτσου στον ίδιο τον Κ. Μπακογλίδη προσωπικά, γιατί δεν είναι μεμονωμένη  συμπεριφορά, αλλά έχει εκδηλωθεί και στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Η αντίδραση αυτή δείχνει ότι μας φοβούνται και ενοχλούνται από την παρουσία μας. Δε θα σταματήσουμε ούτε λεπτό τη δράση μας, αλλά περιμένουμε από τον κ. Μπακογλίδη να πάρει θέση για αυτόν τον εξαιρετικά ευγενικό , προσηνή και μειλίχιο Αντιδήμαρχο , που ακούει στο όνομα «Μύρτσος», του οποίου η παρουσία  στο ψηφοδέλτιο  περιποιεί τιμή στον κ. Μπακογλίδη, αλλά και στο λαό της Καλαμαριάς».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)