to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

#καλη_νυχτα_σας_κυριοι, η μπουγάδα έλαβε τέλος

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν έγινε γνωστό το τηλεφώνημα Μαρινάκη σε Τζανακόπουλο, πολλοί έσπευσαν στις ρούγες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για φαντασιοπληξίες του υπουργού...


Στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε την ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι:

«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο.

Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται.

Καλή νύχτα σας κύριοι.»

Τα τρολ του διαδικτύου και οι πληρωμένες πένες της δημοσιογραφίας πήραν μέσα στα μεσάνυχτα φωτιά για να αμφισβητήσουν τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας. Φτιάχνοντας ευφάνταστες ιστορίες με το hashtag «#καλη_νυχτα_σας_κυριοι» προσπαθούσαν απελπισμένα να αποδείξουν ότι η ανάρτηση Τζανακόπουλου ήταν αποκύημα φαντασίας!

Μπουρλότο!

Τελικώς ο Μαρινάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί το τηλεφώνημα. Το απόγευμα της Κυριακής από το περιβάλλον του Μαρινάκη έγινε λόγος για μία «άκρως τυπική συνδιάλεξη» που ο κ. Τζανακόπουλος έκρινε να σκόπιμο να την αναγάγει σε «αποκάλυψη» «μεγίστου γεγονότος».

Ο λόγος που οδήγησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει στο τηλέφωνο τον Δ. Τζανακόπουλο, εξήγησαν, δεν ήταν άλλος από το ύφος που επελέγη για το επίμαχο κυβερνητικό non paper και ειδικά ο χαρακτηρισμός «ναρκέμπορας» που χρησιμοποιείτο για τον επιχειρηματία.

Τα τρολ εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας με το που έσκασε η βόμβα της επιβεβαίωσης και στο «#καλη_νυχτα_σας_κυριοι» το πάρτυ συνεχίζεται, αλλά πλέον η μπάλα είναι στην άλλη μεριά. Γέλιο μέχρι δακτύων για το πάθημα των βιαστικών, των πρόθυμων να ξεπλύνουν τον ναρκέμπορα και να μπουγαδιάσουν τις πράξεις του...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)