to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:37 | 04.05.2019

Πολιτική

«Καλά δεν του έκανα;»: Απίστευτη δημοσιογραφική απρέπεια με... ανοιχτό μικρόφωνο (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος, Γ. Κουβαράς, έκανε μια απίστευτη γκάφα, ξεσκεπάζοντας τον πραγματικό στόχο, αυτόν της «γαλάζιας» αντιπολιτευτικής τακτικής, με τον Δ. Παπαδημούλη να κάνει λόγο για κρεσέντο αντιΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδας που θα γίνει μπούμερανγκ


Στην εκπομπή  «Brain Storming» του ACTION 24, ο δημοσιογράφος, Γ. Κουβαράς, έκανε μια απίστευτη γκάφα, ξεσκεπάζοντας τον πραγματικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την επίθεση στους καλεσμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και η αντιπολιτευτική προπαγάνδα.

Ο  Γ. Κουβαράς, νομίζοντας πως του έχουν κλείσει το μικρόφωνο, όταν παρενέβη για να υποστηρίξει τον παρουσιαστή Σταμάτη Ζαχαρό, τον οποίο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτήρισε «πιο φανατικό και από τον εκπρόσωπο της ΝΔ», ακούστηκε να λέει: «Καλά δεν του έκανα;».

Το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό και δυστυχώς γι' αυτόν η πραγματική του πρόθεση βγήκε στον αέρα:

Ο Δ. Παπαδημούλης, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής, Σταμάτη Ζαχαρό, ανέφερε ότι «βλέπω εναν δημοσιογράφο πιο φανατικό και από τον εκπρόσωπο της ΝΔ και οφείλω να το σημειώσω».

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Γ. Κουβαράς, λέγοντας, «δεν δεχόμαστε, κ. Παπαδημούλη μαθήματα δημοσιογραφίας από εσάς».
Ο Δ. Παπαδημούλης απάντησε: «Μπορείτε να μην τα δέχεστε. Εγώ μπορώ να λέω την γνώμη μου; Ή, μήπως οι δημοσιογράφοι είναι στο απυρόβλητο, ή μήπως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο;». 

Η απάντηση Κουβαρά ήταν πως «κουτόχορτο δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ», με τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουτου να του επισημαίνει πως όλη αυτή την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή μιλήσαν για ολα εκτός από αυτό για τον  οποίο τον είχαν καλέσει, τις ευρωεκλογές. 
«Η επικαιρότητα βλέπετε», είπε ο Κουβαράς και έκλεισε  την παρέμβασή του.

Δεν είχαν κλείσει, όμως, τα μικρόφωνα και ο δημοσιογράφος ακούστηκε να λέει στον αέρα: «Καλά δεν του έκανα;». Με τον Δ. Παδημούλη να του απαντάει ειρωνικά: «Καλά μου κάνατε, κ. Κουβαρα».

Δ. Παπαδημούλης: Το κρεσέντο αντιΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδας θα γίνει μπούμερανγκ

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζει το περιστατικό:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)