to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:35 | 27.10.2021

Κοινωνία

Διοικητική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που έσπασε τζαμαρίες και φώναζε προκλητικά «Ναι, είμαι τρελός» (βίντεο)

Διοικητική έρευνα για τον αστυνομικό που έσπασε την τζαμαρία καταστήματος στα Εξάρχεια. Από την επίθεση και τον βανδαλισμό τραυματίστηκε μια κοπέλα. Μέρες Νέας Σμύρνης έζησαν τα Εξάρχεια με τους αφηνιασμένους ΜΑΤατζήδες.


Διοικητική έρευνα διατάχθηκε για τον αστυνομικό, ο οποίος στα χθεσινά επεισόδια στη Νομική και τα Εξάρχεια φαίνεται σε βίντεο να σπάει τις τζαμαρίες καταστήματος όπου έχουν βρει καταφύγιο διαδηλωτές και να τραυματίζει με τα τζάμια στα χέρια μια κοπέλα, ουρλιάζοντας «είμαι τρελός».

Η διοικητική έρευνα έχει ανατεθεί σε αξιωματικό ο οποίος θα διερευνήσει το περιστατικό.

Ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αστυνομικός να σπάει τη τζαμαρία καταστήματος, αναφέρει στον τίτλο του «Αυτός ο διαταραγμένος Ματατζής που σπάει τη βιτρίνα μαγαζιού κουβαλάει πάνω του πιστόλι με σφαίρες». 

Η στιγμή που ΜΑΤατζής σπάει κατάστημα στα Εξάρχεια

Το βίντεο ντοκουμέντο έχει τραβηχτεί μέσα από κατάστημα στα Εξάρχεια στην οδό Σόλωνος τη στιγμή που ο άνδρας των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι και την πόρτα. Η πρωτοφανής ενέργεια καταστροφής ξένης περιουσίας έγινε από τον άνδρα των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της επίθεσης που εξαπέλυσαν κατά πολιτών το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια.

Μέσα στο κατάστημα βρίσκονται εργαζόμενοι και πελάτες και από τις φωνές καταλαβαίνουμε ότι είναι νεαρές κοπέλες.

Εργαζόμενοι και πελάτες έντρομοι αρχίζουν να του φωνάζουν και ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει «τι κάνεις, είσαι τρελός»;

Και ο ΜΑΤατζής απαντάει προκλητικά: «Ναι, είμαι τρελός». Σημειώνεται δε πως η κοπέλα που προσπαθεί να κλείσει την πόρτα του καταστήματος δηλώνει πως χτυπήθηκε ύστερα από το σπάσιμο της γυάλινης πόρτας από τα ΜΑΤ. 

Το βίντεο που κατέγραψε τον άνδρα των ΜΑΤ να καταστρέφει ξένη περιουσία και να τραυματίζει μια κοπέλα, εκθέτει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και δείχνει για μια ακόμα φορά ποια είναι η αντίληψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το ρόλο της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεών της, που συνεχίζουν απροκάλυπτα να τρομοκρατούν ανυποψίαστους πολίτες. Να βιαιοπραγούν και να καταστρέφουν ξένη περιουσία.

Παράλληλα, το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει την ακραία καταστολή που δέχτηκαν οι διαδηλωτές χθες το μεσημέρι στα Εξάρχεια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)