to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:25 | 30.01.2015

πηγή: Αυγή

Πολιτισμός

Η πολιτιστική ατζέντα της ημέρας (30.1.2014)

Συμφωνικοί... Beatles


Συμφωνικοί... Beatles

Τραγούδια των Beatles στη συμφωνική τους διάσταση θα ερμηνεύσει απόψε στο Μέγαρο Μουσικής η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, σε ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση του Νίκου Πλατύραχου. Toν ρόλο των τεσσάρων «Σκαθαριών» αναλαμβάνουν οι: Κώστας Βασιλιάγκος, Δώρος Δημοσθένους, Βασίλης Γισδάκης και Just Steve. Special guest: ΜΕΛΙSSES. Στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα "Χρήστος Λαμπράκης". Εισιτήρια: 6, 5, 8, 5, 11, 20, 28 και 40 ευρώ.

Jane Doe

Οι Jane Doe απόψε στο Eightball της Θεσσαλονίκης (Πίνδου 1, Λαδάδικα), με τραγούδια από τις τέσσερις δισκογραφικές τους δουλειές και μερικά καινούργια. Το live θα ανοίξει ο Τand-up comedian Στέλιος Ανατολίτης. Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ όποιος θέλει μπορεί με 10 ευρώ να προμηθευτεί και τον τρίτο δίσκο του συγκροτήματος.


«Φλύαρα γόνατα»

Η θεατρική ομάδα Eclipses Group Theater, σε συνεργασία με την ομάδα χορού Vis Motrix, παρουσιάζουν το νέο έργο της Σάσας Νάτση «Φλύαρα γόνατα», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Ερμηνεύουν: Κώστας Γεράρδος, Αίγλη Κατσίκη, Δημήτρης Όντος. Απόψε, στις 9.15 μ.μ., στο Studio Vis Motrix (Έδισσον 4). Τιμές εισιτηρίων: 5 και 10 ευρώ.

Χαΐνηδες

Στη μουσική σκηνή Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη) θα εμφανιστούν απόψε, στις 10.30 μ.μ., οι Χαΐνηδες, με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου "Πέρα από τα σύνορα". Είσοδος: 12 και 20 ευρώ.

Αρχαίο δράμα και εκπαίδευση

Στο πλαίσιο του σύνθετου προγράμματος «Το αρχαίο δράμα στο σχολείο του 21ου Αιώνα» το Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" (Πειραιώς 206, Ταύρος) διοργανώνει σήμερα και αύριο το 1ο Διεθνές Φόρουμ «Το αρχαίο δράμα στην εκπαίδευση: σκέψεις - θέσεις - αντιθέσεις». Έναρξη στις 10.30 π.μ. Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη κράτηση θέσης.

Η βία της ανεργίας

Ομιλία του καθηγητή κοινωνιολογίας Νίκου Παναγιωτόπουλου με θέμα «Η βία της ανεργίας» φιλοξενεί απόψε, στις 7 μ.μ., το Εργαστήρι Σκέψης και Τέχνης (Φερών 3, Πεδίον Άρεως). Τον συντονισμό της ομιλίας θα κάνει η Αθηνά Κοκολοδημητράκη, κλινική ψυχολόγος, ιδρυτικό μέλος του Εργαστηρίου Σκέψης και Τέχνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)