to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:04 | 04.02.2013

Κοινωνία

Η αστυνομία συσχετίζει και 3ο συλληφθέντα με τους «Πυρήνες»

Ακόμη: Διαμέρισμα που σχετίζεται με τους συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στα βόρεια προάστια.




Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα είναι στην περιοχή του Αμαρουσίου και εκτιμάται ότι πρόκειται για κρησφύγετο της οργάνωσης, που φέρονται ως μέλη της οι συλληφθέντες.

Η Αντιτρομοκρατική διεξάγει έρευνα στο διαμέρισμα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Παράλληλα, η ΕΛ. ΑΣ ανακοίνωσε ότι τα αποτυπώματα του 20χρονου συλληφθέντα για την υπόθεση του Βελβεντού ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν σε δύο διαμερίσματα, στην Καλλιθέα και το Βόλο, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ο 20χρονος θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα, σε ειδικό εφέτη ανακριτή.

Την ίδια ώρα, ο 25χρονος και ο 22χρονος, εις βάρος των οποίων εκτελέστηκαν τα εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση, αναμένεται να οδηγηθούν στον Κορυδαλλό, όπου είναι σε εξέλιξη δίκη για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και τα λεγόμενα «τρομοδέματα».

Οι δύο από τους 4 συλληφθέντες οδηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον εισαγγελέα Εφετών, υπό ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Η μεταγωγή τους έγινε με καθυστέρηση, λόγω συγκέντρωσης υποστηρικτών τους.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, η βαλλιστική εξέταση των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στις ληστείες στο Βελβεντό έδειξε ότι ήταν «καθαρά» και πως δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: Το Ποντίκι


Σχετικά:

Μαρτυρίες για τους βασανισμούς των συλληφθέντων της Κοζάνης- Καμία ξεκάθαρη απάντηση από την κυβέρνηση


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)