to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:02 | 21.12.2018

Πολιτική

Η «Ανοιχτή Πόλη» αποφασίζει για τον Νάσο Ηλιόπουλο

H Ολομέλεια της παράταξης συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και αναμένεται να ψηφίσει υπέρ της εισήγησης του Συντονιστικού της οργάνου


Τον νέο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα θα αποφασίσει η «Ανοιχτή Πόλη». Η ολομέλεια της παράταξης συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, μπαίνοντας έτσι στη μάχη των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. 

Όπως αναφέρει η «Αυγή», το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Σκουρλέτη να έχουν αναλάβει προσωπικά την υπόθεση καταλήγοντας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Νάσο Ηλιόπουλο, πρόταση την οποία θα εισηγηθεί και το συντονιστικό της Ανοιχτής Πόλης στην ολομέλεια της παράταξης.

 Ο 35χρονος υφυπουργός Εργασίας και πρώην επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.

Ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού, που είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τη “Δύναμη Ζωής” της Ρένας Δούρου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα και τις προκλήσεις για την πόλη και την καθημερινότητα των πολιτών. Σε αντίθεση με τη λογική των... περαστικών και των κομματικών "αλεξιπτωτιστών".

Μια επιλογή με σαφές αριστερό πρόσημο, που, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει στα καθήκοντα που έχει αναλάβει, συνιστά υποψηφιότητα με προοπτική νίκης, σε συνδυασμό με τις επεξεργασίες, τις θέσεις και τη συνεπή παρουσία της “Ανοιχτής Πόλης” όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά η πρόσκληση της Ανοιχτής Πόλης:

Η δημοτική κίνηση Ανοιχτή Πόλη καλεί σε ολομέλεια την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 18.30, στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50. 

Η Ανοιχτή Πόλη, η δημοτική παράταξη με τη μεγαλύτερη ιστορική πορεία στον Δήμο Αθηναίων, ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, καλεί όλους και όλες, όσοι και όσες συμπορεύτηκαν στα τόσα χρόνια στους τόσους αγώνες και στα κινήματα πόλης, αλλά και τους νέους φίλους και φίλες, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, όλες και όλους, όσες και όσους έχουν την επιθυμία να αναλάβουν δράση για να αναδείξουμε την σημασία της πόλης μας.

Συντονίζουμε τις δυνάμεις μας για να φροντίσουμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Το αστικό τοπίο, οι άνθρωποι, το οικοσύστημα, οι γειτονιές, οι πρωτοβουλίες κατοίκων, όλα όσα μας έχουν απασχολήσει, αναλύσεις και επεξεργασίες σε μια νέα διάταξη και στρατηγικό σχεδιασμό που θα εξασφαλίσει την νίκη στις επερχόμενες εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει από την ολομέλεια η ανάδειξη της πρότασης για τον νέο επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων.  

Η παρουσία όλων είναι εξαιρετικά σημαντική

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)