to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:47 | 21.11.2019

Πολιτική

Χυδαιότητα εις διπλούν από τον Κώστα Κεφαλογιάννη της ΝΔ

Το μέλος της ΝΔ με αναρτήσεις του στο facebook ειρωνεύεται τόσο τον Λάμπρο Γούλα που δέχτηκε χυδαία επίθεση από τα ΜΑΤ όσο και την Αννέτα Καββαδία και συνολικά την επέτειο του Πολυτεχνείου


Όποιον χαρακτηρισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε για  τον Κώστα Κεφαλογιάννη - σύμφωνα με πληροφορίες στέλεχος της ΝΔ και ξάδερφο του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, που έχει επανειλημμένως φωτογραφηθεί με στέλεχη της Πειραιώς, ανάμεσά τους κι ο Αντ. Σαμαράς -, θα είναι λίγος.

Το συγκεκριμένο «μπουμπούκι» της ΝΔ κατάφερε μέσα σε μερικές ώρες να ξεπεράσει τον εαυτό του σε χυδαιότητα:

Πρώτα, ειρωνεύτηκε τον Λάμπρο Γούλα που δέχτηκε χυδαία επίθεση από τα ΜΑΤ:

Κατόπιν, έβαλε στο στόχαστρο συνολικά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τις ακτιβίστριες στην παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας, την Αννέτα Καββαδία:

...και πριν από λίγα λεπτά άρχισε να διαμαρτύρεται, πάντα στο facebook, για «λογοκρισία» επειδή προφανώς οι χυδαίες αναρτήσεις του αναφέρθηκαν μαζικά και κατέβηκαν. Εκεί στη ΝΔ θα τον ανέχονται για πολύ ακόμα;

Αννέτα Καββαδία: Προφανώς εκτιμά ότι το επώνυμό του τού προσφέρει ασυλία

Για τη χυδαιότητα Κεφαλογιάννη, η Αννέτα Καββαδία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χυδαιότητας συνέχεια... Ο ίδιος που έκανε την κατάπτυστη ανάρτηση για τον κακοποιημένο από την ΕΛ.ΑΣ Λάμπρο Γούλα, επανέρχεται βάζοντας και εμένα αυτή τη φορά στο στόχαστρο.

Ασελγώντας πάνω στην ιστορική μνήμη και στον αγώνα των παιδιών του Πολυτεχνείου, επιδίδεται σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας εκτιμώντας, προφανώς, ότι το επώνυμό του, του παρέχει την απαραίτητη για εκείνον ασυλία. Θα διαπιστώσει, πολύ σύντομα, πόσο λάθος κάνει...

Όσο για τη #ΝΔ, περιμένω απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα:

- Αποδοκιμάζει ή όχι τη συγκεκριμένη συμπεριφορά;
- Θα προχωρήσει στη διαγραφή του εν λόγω στελέχους της;
- Θα υπάρξει δημόσια τοποθέτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος φέρεται,σύμφωνα με πληροφορίες,ως συγγενής του συγκεκριμένου;

Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να βρίζουν χυδαία, να προσβάλλουν ανθρώπους και υπολήψεις χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Τα υπόλοιπα μέσω της νομικής οδού…»

Η απάντηση του Λ. Γούλα: «Δεν είχαμε καμία αυταπάτη για το τι ανθρώπους έχει Ν. Δ. και για τις αντιλήψεις που έχουν στην κυβέρνηση»

Ο διαδηλωτής που δέχτηκε τη χυδαία επίθεση των ΜΑΤ την οποία έσπευσε να επικροτήσει ο Κ. Κεφαλογιάννης, παραθέτοντας και φωτογραφίες του τελευταίου με στελέχη της ΝΔ, τονίζει:

«Εδώ το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κεφαλογιαννης, ξάδερφος του γνωστού κεφαλογιαννη ναι, απευθύνεται προς εμένα λιγο μετά την καταγγελια μου. Προφανώς δεν είχαμε καμία αυταπάτη για το τι ανθρώπους έχει Ν. Δ. και για τις αντιλήψεις που έχουν στην κυβέρνηση. Είμαστε όμως σίγουροι πως ότι και να συμβεί η αλληλεγγύη πάντα θα κερδίζει στο τέλος. Σήμερα στο δικαστήριο συγκεντρωθηκσν δεκαδες σύντροφοι διπλα μου από τον Ρουβίκωνα και όχι μόνο τους οποίους και θέλω να τους ευχαριστήσω. Τέλος,το δικαστήριο έδωσε αναβολή επ αόριστον λόγο παρέλευση του ωραρίου.


Υ. Γ: Οι υπόλοιπες φωτογραφίες υποδεικνύει πόσο υψηλά υσταμενο στέλεχος της Ν. Δ. είναι ο Κώστας Κεφαλογιαννης»

Δημ. Παπαδημούλης: Εμετός...

«Το χυδαίο σχόλιο του στελέχους της ΝΔ, για τον βασανισμό πολίτη από αστυνομικούς, προκαλεί σοκ και εμετό: "Κάνε τεστ, μπορεί να έχεις μείνει έγκυος κ να έχεις μπασταρδάκι μπάτσου". Θα υπάρξει και γι' αυτόν αποδοκιμασία και διαγραφή, η τον προστατεύει η συγγένεια;», είναι το ερώτημα που θέτει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)