to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:25 | 14.02.2013

Κοινωνία

Χρόνια πολλά, καλή μας Τρόικα!

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί, πιστεύει ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης, αλλά ο κυρ Φώτης έχει άλλη γνώμη.


Ξενόφερτη, υπερβολική, κακόγουστη κι ανάλγητη, μας επιβλήθηκε άνωθεν και μας τρώει τα λεφτά. Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, λέω, όχι για την Τρόικα.

Ξοδεύουμε για θέρμανση τα τριπλάσια από τους Φινλανδούς
, λέει η Greenpeace. Εκεί πάνω κάνει ζέστη, μωρέ!

Έκτη παγκοσμίως στην ακρίβεια της βενζίνης η Ελλάδα
. Αλλά, τουλάχιστον, έχουμε ωραίους δρόμους!

Τα ΜΑΤ δείρανε το Διαμαντόπουλο και το Μπάρκα. Τους στοχοποίησε ο Σίμος;

Διέταξε και ΕΔΕ ο Δένδιας για τους τραυματισμούς. Για να μάθει γιατί δεν ήταν σοβαρότεροι, υποθέτω...

«Δεν λαμβάνω τρεις μισθούς»
δικαιολογήθηκε στον Παπαδημούλη ο ανεκδιήγητος Μέργος. Κι εμένα θα μου έφτανε ο μισθός του γενικού γραμματέα 3.600 καθαρά.

Μέργο, είπαμε, τον λένε; Όλο μου ξεφεύγει και κάνω το «έ» «ού».


Παλεύουν με νύχια και με δόντια οι ΗΠΑ να μας πουλήσουν μαχητικά αεροσκάφη F-15, επειδή «δεν έχει τέτοια η Τουρκία»! Τα οποία, βέβαια, είναι ληγμένα, καθώς έπαψαν να παράγονται πριν καμιά δεκαετία.

Πιάσανε τον διευθυντή ασφάλειας Ρέντη γιατί λήστεψε Πακιστανό. Πιάσανε και το διευθυντή ασφάλειας Αιγάλεω γιατί εκβίαζε άλλο Πακιστανό. Είναι να μην νιώθουν κάποιαν ανασφάλεια οι Πακιστανοί;


Η παγκόσμια οικονομία είναι τόσο χάλια που μέχρι και ο Θεός άρχισε τις απολύσεις. Τουλάχιστον ο Βενέδικτος θα μπορεί να μένει στο μοναστήρι.

«Γαμώ τη ΝΔ!» φώναζε χτες ο Κασιδιάρης στη Βουλή. Αλλά υπερψήφισε το νόμο για τη μίσθωση δημοσίων νήσων μέχρι που βγήκε ο Παναγιώταρος και τον ενημέρωσε ότι καταψήφισε. Είναι αισθηματίας ο μπαγάσας αλλά του βγαίνει κάπως στο μπρούτο!

Βάζω στο Google τη λέξη Imia: 982.000 ευρήματα (το όνομα δεν αφορά μόνο τις νησίδες). Βάζω και Kardak: 317.000 ευρήματα. Μάλιστα. Βάζω και ένα άλλο νησί με διπλή ονομασία. Falklands: 8.350.000 ευρήματα. Και η άλλη, η αργεντίνικη ονομασία του; Malvinas: 119.000.000 ευρήματα! Γιατί τα λέω αυτά; Για τον ίδιο λόγο που τυπικά επιμένουμε στο Hellas αλλά όλοι μας λέμε Greece.

Αστυνομικοί πήγαν στη συνέλευση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών για να ελέγξουν εάν τηρείται η τάξη. Αταξίες!

«Φτάνει πια ο φασισμός των δήθεν αριστερών»
στέναξε ο Λοβέρδος, ο οποίος χτες είπε ότι το μόνο γνήσια λαϊκό κίνημα απ' τη μεταπολίτευση και μετά είναι η ... Χρυσή Αυγή! Ευτυχώς που έχουμε και δαύτον με το αριστερόμετρο στο χέρι...

«Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Επίτιμου (δεν αναφέρω όνομα, μην ξαναπέσει το Left.gr) από τις εκδόσεις Εστία. Ευπώλητο, ευχόμαστε, Πρόεδρε, ελπίζοντας ότι θα έχει αφιερώσει κάνα κεφαλαιάκι στην πτώση αυτής της κυβέρνησης. If you know what I mean, που λέει και η Ντόρα!

Και να μην ξεχνάμε την κοινωνική αλληλεγγύη!

Eat Up Little Buddy

Επιτέλους, τα κάναμε κι εμείς πλακάκια με κάποιον!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)