to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:00 | 13.05.2014

πηγή: Η Αυγή

Πολιτική

Χαρά Καφαντάρη: Άλλα λέει ο Μανιάτης στις διεθνείς συναντήσεις και άλλα εφαρμόζει στο υπουργείο

Περιβαλλοντοκτόνες πολιτικές και πολιτικές καταστροφής της Μεσογείου πρωθεί ο υπουργός ΠΕΚΑ, καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη.


Περιβαλλοντοκτόνες πολιτικές και πολιτικές καταστροφής της Μεσογείου πρωθεί ο υπουργός ΠΕΚΑ, καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, σημειώνοντας ότι την ίδια στιγμή, στις διεθνείς συναντήσεις ισχυρίζεται ότι ακολουθεί μια εκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική, αυτήν της "γαλάζιας ανάπτυξης".

"Είναι πλέον ξεκαθαρό ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταφεύγει στα τελευταία της επιχειρήματα, προσπαθώντας να ενισχύσει τις τελευταίες τις τελευταίες της εφεδρείες για να παρατείνει τον πολιτικό χρόνο επιβίωσης της", τονίζει η Χαρά Καφαντάρη και προσθέτει:

"Διαστρεβλώνει την αλήθεια, κρύβοντας την ανυπαρξία των πολιτικών της σχεδιασμών και προσπαθεί να ξεγελάσει τους εταίρους μας στην ΕΕ με παραφουσκωμένα λόγια και φρούδες υποσχέσεις.

Ποια η αλήθεια των λόγων του προεδρεύοντος αυτήν την εποχή στην ΕΕ υπουργού ΠΕΚΑ κου Μανιάτη στην Υπουργική Συνάντηση για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή στο πλαίσιο της Ένωσης για την Μεσόγειο;", διερωτάται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

"Τι σχέση αλήθεια μπορεί να έχει η προστασία της Μεσογείου και η διαχείριση των θαλάσσιων απορριμμάτων με την καταστροφή των χημικών της Συρίας στο κέντρο της; Τι σχέση με την «γαλάζια ανάπτυξη» και τη μάχη κατά της Κλιματικής Αλλαγής μπορεί να έχει το νομοσχέδιο που προωθεί σε αγαστή συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών για το ξεπούλημα και την άκρατη τσιμεντοποίηση του συνόλου του αιγιαλού της χώρας;", είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει και στα οποία απαντά:

"Καμιά. Είναι καιρός πλέον ο λαός να αντιληφθεί την διαστρέβλωση της αλήθειας και την αναντιστοιχία λόγων και έργων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και να τους δείξει, επιτέλους την έξοδο. Οι κάλπες είναι κοντά", καταλήγει στην ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)