to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:46 | 13.07.2013

Διεθνή

Χαιρετισμός από την Νίκη Άστον, βουλευτή του Νέου Δημοκρατικού Κόμματος Καναδά

Niki Ashton Greetings to Syriza on You Tube


Γεια σας !

Το ονομα μου ειναι Νικη Αστον. Ειμαι βουλευτης και εκπροσωπω την πολη  Churchill στο κοινοβουλιο του Καναδα με το κομμα NDP -Νεο Δημοκρατικο Κομμα- αριστερο κομμα και η αξιωματικη αντιπολιτευση στον Καναδα.

Ειναι μεγαλο προνομιο να μπορω να μοιραστω μαζι σας ενα μηνυμα αλληλεγγυης κατα την διαρκεια των εργασιων του ιδρυτικου συνεδριου σας. 

Οσοι απο εμας εχουμε οικογενεια και φιλους στην Ελλαδα γνωριζουμε τα καταστροφικα αποτελεσματα  που εφεραν τα μετρα λιτοτητας στον ελληνικο λαο. Η αυξηση της ανεργειας στους νεους, οι μειωσεις των συνταξεων, οι ελλειψεις στις δημοσιες υπηρεσιες, η επιθετικη ατζεντα των ιδιωτικοποιησεων και η αυξηση των κοινωνικων προβληματων οπως οι αυτοκτονιες.

Εδω στον Καναδα γνωριζουμε οτι τα μετρα που παιρνει η συντηρητικη κυβερνηση, τα μετρα λιτοτητας θα κανουνε κακο στον κοσμο, οπως και στην Ελλαδα. Και γνωριζουμε επισης οτι σ' αυτο τον αγωνα πρεπει να ειμαστε και εμεις. Προσφατα ηρθαν στον Καναδα ο δημαρχος της Αλεξανδρουπολης και εκπροσωποι των κατοικων της Χαλκιδικης, που ειναι εναντιον της εξωρυξης χρυσου και της καταστροφης του περιβαλλοντος στη βορεια Ελλαδα. Ειμαστε μαζι τους και ειμαστε μαζι σας.

Σημερα αναγνωριζουμε οτι ο αγωνα σας δεν ειναι μονο εναντια στην λιτοτητα, αλλα και εναντια στο φασισμο και το μισος. Ειναι αγωνας για την αξιοπρεπεια και την δικαιοσυνη.

Για τους προοδευτικους ανθρωπους στον Καναδα και σε ολο τον κοσμο ειστε η εμπνευση και εμεις ειμαστε μαζι σας.

Ειμαστε μαζι σας, ο αγωνας του Συριζα ειναι ενας αγωνας για ολους μας και για ενα καλυτερο μελλον.

Σας Ευχαριστω

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)