to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:39 | 29.03.2023

Πολιτική

Χ. Μαμουλάκης: Άδωνις Γεωργιάδης σε πανικό: Λάσπη στον ανεμιστήρα κι όπου βγει

«Ο κ. Γεωργιάδης αναζητά εναγωνίως «σκάνδαλα» στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ματαιοπονεί. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Γι’ αυτό και όση λάσπη κι αν ρίξει, δεν θα καταφέρει τίποτα περισσότερο, από το να διασυρθεί. Ακόμη περισσότερο»


Με αφορμή την απαράδεκτη τοποθέτηση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, αναφορικά με επαγγελματική δραστηριότητα της οικογένειας Μαμουλάκη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε πανικό άνευ προηγουμένου ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο κ. Γεωργιάδης επιλέγει την τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα» σε μια απέλπιδα προσπάθεια εξισορρόπησης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την σωρεία των κυβερνητικών σκανδάλων. Των σκανδάλων Πάτση, Μαραβέγια, Καππάτου, Νικολάου, Χειμάρα, κ.α. Τολμάει να κριτικάρει μια καθ’ όλα νόμιμη οικογενειακή επαγγελματική δραστηριότητα στο νησί καταγωγής της μητέρας μου, την Ικαρία, που ξεκίνησε πριν καν εκλεγώ Βουλευτής! Μια διαδικασία χωρίς τραπεζικό δανεισμό, που δεν αφορά ένταξη σε Αναπτυξιακό Νόμο για την οποία, όπως και ο ίδιος παραδέχεται, δεν προκύπτει κανένα απολύτως νομικό ή ηθικό ζήτημα.

Ο κ. Γεωργιάδης αναζητά εναγωνίως «σκάνδαλα» στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ματαιοπονεί. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Γι’ αυτό και όση λάσπη κι αν ρίξει, δεν θα καταφέρει τίποτα περισσότερο, από το να διασυρθεί. Ακόμη περισσότερο».

Λίγες ώρες πριν πλήρη κάλυψη στον Νίκο Παπαθανάση για τις ανεκπλήρωτες δανειακές υποχρεώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, παρείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης. Αφορμή για τα παραπάνω, στάθηκε η τροπολογία για τροποποίηση του «πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα των Τεμπών, της οποίας και υπεραμύνθηκε ο γενικός εισηγητής του κόμματος, Χάρης Μαμουλάκης, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Μάλιστα, στο γνωστό του παραλήρημα, ο υπουργός Ανάπτυξης, έκανε λόγο για πολιτική των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «σαν του Δόκτωρ Τζέκιλ και του Μίστερ Χάιντ», ενώ για μια ακόμη φορά του έφταιξε ο εκδότης-δημοσιογράφος του Documento, Κώστας Βαξεβάνης ,  καθώς όπως ανέφερε ότι «το προσωνύμιο “αδιευκρίνιστος» είναι έργο, του ΣΥΡΙΖΑ και του Βαξεβάνη , καθώς «το 2018 η εφημερίδα ‘Documento’, η ίδια εφημερίδα που σήμερα κατηγορεί τον κ. Παπαθανάση, έγραφε πρωτοσέλιδα εναντίον μου ότι διατηρούσα ‘οφ σορ’ στη Κύπρο – κάτι που απαγορεύεται γιατί είναι μέλος της ΕΕ – και έπρεπε να εκπέσω από το βουλευτικό μου αξίωμα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρέχοντας πλήρη κάλυψη στο δόλιο σχέδιο του Παπαθανάση, ισχυρίστηκε ότι η Eurobank δεν τον ευνόησε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)